Pieni iltapala, olkaa hyvä! |
Pohja
- 150 g voita
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 dl juustoraastetta
- 1-2 rkl kylmää vettä
Täyte
- 4 dl kantarellejä
- 1 kevät/kesä/purjosipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 3 dl vahvaa juustoa
- (2 siivua pekonia)
- 3 kananmunaa
- 2 1/2 dl maitoa
- 1 tl suolaa
- mustapipppuria myllystä
- voita paistamiseen
Kantarellit on parhaita! Haluaisin itsekin leipoa jonkun sienipiirakan :)
VastaaPoistaMinäkään en kauheasti välitä sienistä mutta aikuisiän myötä mielenkiinto on herännyt. Ostin jopa sienikirjan!
VastaaPoistaPiirakka vaikutti niin hyvältä että tekisi mieli kokeilla ja lahjoa sillä sitten vaikka työkavereita kahvitunnilla :)
Onneksi ette asu lähempänä, oisin aina kyläilemässä ja kahvinisujen äärellä :D
Ihana resepti. Mutta hei valaise tyhmää, miten kanttarellit harjataan ja millä??
VastaaPoistaRapsuttelen varovaisesti pullasudilla suurimmat roskat ja roippeet pois. :)
PoistaYleensä minun suolaiset piiraat ovat olleet floppeja, mutta tämä onnistui ensi yrittämällä. Tein tämän anopin poimimista suppilovahveroista. Sekä koostumus että maku olivat kohdallaan. Kaksi siivua pekonia oli juuri sopivasti. Taas yksi luottoresepti tältä sivustolta. Kiitos taas:)
VastaaPoista