3. elokuuta 2012

Arvonnan voittajat ohoi!

2-vuotisarvonta on suoritettu ja arvontakone arpoi kaksi voittajaa 114:sta osallistujasta. Ihanaa kun osallistujia oli jälleen kerran sievoinen määrä! Tällä kertaa onnetar suosi numeroita 40 ja 2. 
Numerolla 40 kilpailuun osallistui Kaunotar kommentillaan: "Onnea ihanalle blogille, tätä onkin seurattu alusta asti! :) Oma suosikkiherkku on ehdottomasti key lime piirakka, sitrusmakuihin ei koskaan kyllästy!"
Numerolla 2 kommentoi Emppu ja hän kirjoitti näin: "Enpä ole tainnut aiemmin kommentoidakaan tänne, vaikka kaikki viestit olen kyllä ihastellut läpi. Ihana blogi ja täydellisen kauniita kuvia. Lempileivonnaiseni on ehdottomasti New York cheesecake - ihan originaaliversiona. :) Myöhäiset onnittelut vielä pikkuihmeen johdosta!"


Empun saan kiinni sähköpostitse, mutta Kaunotar voisi viestitellä yhteystietojaan minulle päin niin saadaan palkintosi matkaan! :)
Kuvassa näkyy pilkahdusta palkinnoista, joita sitten postittelen tuota pikaa voittajille. Palkintoja sponsoroi tietysti iki-ihana Colore.

ONNITTELUT KAUNOTTARELLE JA EMPULLE!!

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Mä oon niin kade! Miksen ikinä voita. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi sun. Minullakin on kyllä aina surkea arpaonni. Mutta jos yhtään lohduttaa niin tuskin jäi viimeiseksi arvonnaksi! :)

   Poista
 2. Ihana lomayllätys tämä! Enkä ikinä voita mitään. Kiitos siis arvontakoneelle! :)

  VastaaPoista