27. toukokuuta 2010

Kekseliäs jälkkäri


Kun aiemmin leivoin kesäkeksejä, en jaksanut koristella kaikkia mitä takinasta tuli. Niinpä keksin jämäkekseille käyttöä jälkiruoan muodossa. Tähän jälkkäriin käy periaatteessa mitkä tahansa keksit ja lähes kaikki marjat. Itse valitsin kirsikat, kun niitä sai tuoreena kaupasta. Idea on varsin simppeli - lado kerroksittain keksejä, marjoja ja rahka-kermavaahtoseosta. Käytin tähän, keksien ja kirsikoiden lisäksi, Valion maustettua vaniljarahkaa ja hitusen kermavaahtoa (ei välttämätön). Tämä on hauskan näköinen ja nopeatekoinen jälkiruoka, joka kannattaa tehdä juuri ennen syömistä. Jos keksitornit tekee aiemmin, eivät ne välttämättä pysy kasassa ja keksit pehmenevät. Mutta makua se ei haittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti