1. lokakuuta 2012

Lokakuun leivontalakko


Teimme mieheni kanssa sopimuksen, että lokakuussa teemme ryhtiliikkeen ruokavalioomme. Osallistun tähän sillä, että lupasin olla leipomatta herkkuja talouteemme koko kuukauden! Hui! Saapi nähdä kuinka onnistun pidättäytymään taikinaterapiasta!

Ryhtiliikkeestä puhenollen, tänään kävin Vantaan Tammiston Iittalan outletissä ja siellähän oli heti tiskillä Fazerin sinisiä ja kettukarkkeja tarjolla. No en ottanut. Mutta miksi niitä pitää olla silloin ilmaiseksi tarjolla kun yrittää olla ilman? 
Minulla on muutama postaus jonossa, joten ihan ilman mitään toimintaa blogi ei tule olemaan. Saa toki esittää toiveita, jos haluaa, että kirjoittelen ja/tai kuvaan jotain muuta(kin) kuin herkkuja tämän kuukauden ajan! :)

Leppoisaa lokakuuta lukijoille!


11 kommenttia:

 1. Voisit vaikka esitellä joitain leivontavälineitä, jotka on suosikkejasi ja joita ilman et pärjää? Tai kertoa joitain hyviä perusniksejä leivontaan liittyen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea, Tuuli. Oon miettinyt et tekisin jonkinlaisen pullakoulu-postauksen tms. :)

   Poista
 2. Huikkasin jo sulle facebookissa, että lukisin mielelläni juttuja suolaisista leipomuksista, joissa ei vaikka oo käytetty valkoista vehnää. Itsekin pidättäydyn herkuista, mutta tekisi mieli leipoa edes jotain lapsen kanssa.

  VastaaPoista
 3. juu olisi kiva nähdä terveellisempiäkin leivonnaisia:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä ! :---)

   Poista
  2. Katsotaan saisinko jotain terveellistä hyvää aikaiseksi. Voi vaatia kokonaisen kuukauden kehitystyön tosin :D

   Poista
 4. Älähän toki leipomista jätä vaikka terveysintoilettekin Lokakuun! Itse leivottuhan on juuri sitä terveellistä. Vaihtoehtoja löytyy ja itse voi lisäillä esim. terveellistä kuitua ja rasvoja joukkoon.
  Kaipailen postauksia juuri tälläisistä leivonnaisista, sinä osaisit tehdä niistä myös kauniita :).

  Iloa ruokaremonttiin!

  vakkarilukija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi en toki leipomista jätä, se on varma. Tämä on vaan tälläinen väliaikainen "häiriö", jolla muistutellaan, että on muitakin eväitä kuin piirakat ja pullat! ;)

   Poista
 5. Kattaus- ja esillepanoideatkin olisivat erittäin mieleisiä. :) Vähän niin kuin kuivaharjoittelua. :D

  VastaaPoista
 6. Onnea herkkulakolle! Itsekin yrittelen jatkuvasti sellaista, minäkin olen varsinainen pullahiiri ja tykkään leipoa. Mieheni tykkää myös makeasta, joten viikottaiset herkkumäärät ovat usein liikaa...kiva blogi sinulla muuten!

  VastaaPoista