25. joulukuuta 2013

Joulun tunnelmaaIhanaa joulua teille lukijat! Kuten aiemmin kerroin, vietämme (poikkeuksellisesti) joulua pitkän kaavan mukaan kotona koko perhe. Toivun viimeviikkoisesta leikkauksestani ja olen sairauslomalla töistä, joten tämä "mahdollisti" meille kotijoulun tänä vuonna. Siskoni on meillä myös apulaisena, sillä en saa nostella mitään painavaa muutamaan viikkoon. Myös ruokailu on vähän sitä ja tätä, mutta se ei joulufiilistä pilaa! Olemme herkutelleet ainakin lämmin- ja kylmäsavukaloilla, äyriäisillä, itsetehdyllä lanttulaatikolla, saaritolaisleivällä, jonka päällä on ylikypsää kinkkua ja naapurin tekemää sinappia, sekä suussa sulavalla creme bruleella. Nam!

Ilman sen pidempiä liirumlaarumeita, tässä teille fiiliksiä meidän joulusta. Nauttikaa, levätkää, ja ennenkaikkea, herkutelkaa! 


Hyvää ja tunnelmallista joulua!


4 kommenttia:

 1. Ihastuttava joulufiilis! Mukavaa tapaninpäivää ja paranemisia!

  T.Miiu

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania joulu fiilistelyitä ja niin kaunis kattaus teillä!! :) Ihanaista iltaa ja paranemisia sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta on mukavaa laittaa kattauksia, harmi kun juhlia on kumminkin verrattain vähän! :) Minä tosiaan vielä toipuilen, jopa vähän kärsimättömänä täällä olen, mutta yritän nauttia! Illanjatkoja sinnekin!

   Poista