

Kakku sai täytteekseen vaniljaisen vadelmavaahdon. Keitin vadelmia vaniljatangon kanssa hetken, jonka jälkeen paseerasin vadelmat, jotta sain sileän massan täytteeksi kakun väliin. Olen monesti kuullut, että vadelmasta kakun välissä pidetään mutta että vadelmien siemenet jäävät ikävästi hampaisiin. Näin tehtynä ongelma luonnollisesti poistuu ja kakun väliin saa pehmeän ja tasaisen moussen. Kakun pohja oli ihan tavallinen sokerikakkupohja ja kostutuksena toimi vaniljamaito. Koristelut olivat poikkeuksellisesti sokerimassaa ajan- ja tarvikepuutteen vuoksi. Reunapursotuksissa käytin pitkästä aikaa Flora Vispiä ja mitään suurempia moitteita käsiteltävyydessä ei tällä kertaa ollut.
Onnittelut komeasta nimestä Mateo!
Hyvältä näyttää ja varmaan maistuukin:)
VastaaPoista