19. helmikuuta 2012

Arvonnan voittaja ja laskiaissunnuntain tunnelmaa
Laskiaissunnuntain kunniaksi leivottiin kotona ja arvottiin myös aiemman kirja-arvonnan voittaja. Osallistujia oli huimat 164 kappaletta (joista yksi osallistui sähköpostin välityksellä) ja kaikki osallistujat olivat jättäneet kivoja ja kannustavia kommentteja. Internetin arvontakone suoritti arvonnan ja voittajaksi selvisi kommentoija nr.32 eli Heli kommentillaan: "Mää täällä kuolaten seuraan sun blogia, tykkään hurjasti! Toivottavasti onni suosii arvonnassa, sain just tänään yleiskoneen valmistujaislahjaksi ja reseptikirjojahan (varsinkaan makeita leipomusten ohjeita sisältäviä) ei voi olla koskaan liikaa! ;)" Onnea siis Helille, kirja lähtee postissa sinulle hetimiten, kunhan vaan saan käsiini osoitteesi!

Perinteisiinhän kuuluisi lähteä laskiaissunnuntaina pulkkamäkeen, mutta tuolla ulkona tuulee ja pyryttää niin kovaa, että näyttääpi siltä, että meille tulee Bambiinon kanssa sisäpäivä. Itseasiassa kun lähdin viemään naapuriin muutaman laskiaispullan en meinannut päästä ovesta ulos, sillä niin paljon lunta oli satanut ovemme eteen! Onneksi leipominen on edes jonkunlaista korvaavaa toimintaa. Ainakin pikkuapulainen ja taikinavaras oli kovin innoissaan ja hihkui vähän väliä "Iija peipoo" ja samalla napsi taikinaa suuhunsa. Pullien pyörittely oli vielä hieman hakusessa mutta harjoitus tekee mestarin! :)

Hyvää laskiaissunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

 1. Paka paka pullaa, leivon leivon leipäsiä...
  Minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa - taitava pieni leipuri siellä touhussa:)

  VastaaPoista
 2. Meillä pullien leipominen meni niin että Nora syö taikinan ja äiti leipoo pika pikaa ennekuin taikina on paremmissa suissa ;-)

  VastaaPoista
 3. Eikääää! Ihanaa! Pääsen leipomaan! Laitan sähköpostilla osoitteeni :)

  VastaaPoista