11. heinäkuuta 2011

Laiskan kesäillan jälkkäriOlen aina ollut auringon lapsi ja mitä kovemmat helteet ovat olleet, sitä iloisempi mielikin on ollut. Nyt on jotain muutosta tapahtunut tässä asiassa ja helteet tekevät minut flegmaattiseksi haahuilijaksi. Leipominenkaan ei meinaa innostaa ollenkaan kun ulkona on lähes yhtä lämmin kuin uunissa! Näinä laiskoina päivinä valmisjätskit ovat ihana helpotus. Valmisjäätelöitä pitää kuitenkin mielestäni hieman "maustaa", jotta ne sopivat esim. illallisvieraille jälkiruoaksi. Niinpä ollessani mummolassa, tekaisin iltamyöhäisellä iltapalan päätteeksi meille herkkujälkkärit tiikerijäätelöstä ja kaakaohalvasta. Se osoittautui hauskaksi ja hyväksi yhdistelmäksi, jonka ohjeen perään jälkkärinsyöjät seuraavana päivänä soittelivat. Onneksi tämän helpommaksi jälkkärin teko ei enää voi muuttua, joten tämä on todellinen laiskojen kesäiltojen jälkiruoka!

Laiskan kesäillan jälkkäri (4-6 hlö)

1 pkt Valion tiikerijäätelöä
1 pkt á 100g Sesame kaakaohalvaa

Annostele hieman pehmennyttä tiikerijäätelöä kauniisiin kulhoihin ja murustele jäätelön päälle kaakaohalva. Tarjoa heti.

2 kommenttia:

  1. Oi, kuinka upeita kuvia ja herkullisen näköinen jälkkäri!
    Olen ollut lomailemassa, ja vasta nyt sain pakettisi. Palkinto oli aivan hiukean upea. Ja ihanan sininen väri. :) Kiitos!
    Laitan palkinnosta blogiini jutun, kun vaan kiiruiltani ehdin. Kun lomailulta kotia tultiin, niin tein yöllä taikinaa ja tänään oon leiponut noin tuhat pikkuleipää ja pari kymmentä pientä kahvikakkua.

    VastaaPoista
  2. Hui! Oot mun idoli! Taitaa olla jotain juhlaa tulossa? Onpas hyvä, että paketti tuli perille ja että se myös miellytti! :)

    VastaaPoista