Sydämmellistä helmikuuta! Ystävänpäivän kunniaksi sydämiä tulee vilisemään enemmänkin blogissa helmikuun aikana. Tätä suklaapiirakkaa tein pikkusiskolleni tulijaisiksi kun veimme Tinkan Turkuun hoitoon muutamaksi viikoksi. Tämä on tehty samalla ohjeella kuin maailman parhaat minttusuklaaruudut, joiden ohje oli ensimmäisiä postauksia blogissa. Taas täytynee todeta, että nämä ovat kyllä parhaimipia mokkaruutuja, joihin olen törmännyt ja jos jotain suosittelisin kokeilemaan niin näitä. Ohjekin on ihanan simppeli! :)
Huomenna meidän sekalainen seurakuntamme suuntaa Saariselälle viikoksi, joten blogissa on tiedossa taas hieman hiljaiseloa. Ilmeisesti on lupailtu kovia pakkasia, joten saa nähdä millaista tekemistä siellä keksimme. Ehkäpä vain ihailemme Bambiinon kanssa Lapin maisemia mökin ikkunasta ja nautimme lämmikettä! Oaidnaleabmai! ;)
Kauniita ja herkullisen näköisiä piirakkapalasia! Tuo ohjeesi on kokeilulistalla, saa nähdä milloin saan aikaiseksi sen toteuttaa! =)
VastaaPoistaIhanaa, että olet päässyt "testailemaan" Coloren tuotteita..tämä jos mikä on oikea paikka noiden suloisten tuotteiden esittelyyn! Eilinen ilta meni Coloren valikoimaa selaillessa, kun sinne sivuiltasi itseni klikkasin..aivan ihania juttuja! :)
Todella, todella kauniita, ihastuttava tapa koristella mokkapalat. :) Lapin maisemissa onkin hienoa lomailla, vaikka pakkaset paukkuisikin, Hyvää Lomaa!
VastaaPoistaAivan älyttömän ihania suklaaruutuja ystävänpäivää ajatellen! :)
VastaaPoistaOi miten hyvännäköisiä leivoksia ja kaunis koristelu :))Ihanaista lomailua!
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä, pitääkin kokeilla. Mutta kerro miten ihmeessä saat leikattu noi reunat niin siististi??
VastaaPoistaNäin kauniita suklaapiirakan paloja en ole tainnut koskaan nähdäkään! Upeita! Tuota ohjetta pakko kokeilla.
VastaaPoistaOnpa ihania mokkapaloja!Ihanan sievä koristelu *=)
VastaaPoistaKuolahan tässä rupeaa valumaan kun katsoo sinun 'taideteoksiasi' !
VastaaPoistaivaloon (asun itse siellä), siis joka on 30 kilometriä pohjoisempana kuin s-selkä on nyt luvattu -20 - -25 pakkasia, mutta saariselkä on korkeammalla niin siellä ei pitäisi niin kovasti pakkaset paukkua.. suosittelen joka tapauksessa että menette laskemaan suomen pisintä pulkkamäkeä (1,2km) kaunispäältä ja nautitte sieltä ihan jättimäiset uunituoreet munkit !
hyvää reissua teille :)
Vauvakutsujen kunniaksi tein näitä suklaaruutuja vaaleanpunaisella koristuksella (ei ollut tietoa tuleeko tyttö vai poika, joten riskillä meni), juhlia piti lauantaina, mutta vauva meni ja päätti tulla kuukautta aiemmin! Koristelu meni kyllä nappiin, kun tyttö tuli ;) Kotona ja vanhempien luona ruudut saivat kovaa suitsutusta, kiitoksia hirveesti reseptistä! Millä muuten olet tehnyt nuo sinun koristelut?
VastaaPoistaVarmasti herkullista, menee kokeiluun :) Mutta miten ihmeessä sä saat leikattua nuo palaset noin siisteiksi? Itsellä aina kuorrutus murenee ja pohjakin on epäsiistin näköinen "palastelun" jälkeen. Olisiko vika leikkaajassa vai välineessä... ;)
VastaaPoistaHeipparallaa! Terkkuja Saariselältä! Pulkkamäkeä on kokeiltu mutta munkkeja ei (vielä) :) Uskoisin, että tuohon leikkausasiaan auttaa todella terävä veitsi ja leikkaaminen kylmän kautta. Eli valmistumisen jälkeen piirakka kylmään ja leikkaus vasta kun koko helahoito on kunnolla jäähtynyt. Toki vaikuttanee myös pohjan koostumus ja tällä ohjeella se ainakin toimii hyvin. Tosi mukava kuulla, että resepti on onnistunut vauvakutsuille! Muutkin vaan rohkeasti kokeilemaan ja kuorrutukseen voi saada lisämakua niillä Pätkiksillä tai vaikkapa Fazeriinalla!
VastaaPoistaMeinasi vielä unohtua vastata Cakelle; eli koristelussa käytin vaaleanpunaista Candy Meltsiä. :) Nyt ulkoilemaan!
VastaaPoistaTäytyypä ensi kerralla kokeilla tällä ohjeella! Olen nähnyt tämän reseptin jossain muussakin blogissa ja on pitänyt kokeilla, mutta on unohtunut. Nyt kun tämä tuli taas esiin, niin täytyykin tulostella heti ohje. :)
VastaaPoistaIhanan näköisiä! Ja ohje vaikuttaa herkulliselta, menee ehdottomasti kokeiluun. :)
VastaaPoistaNäitä kokeilin ja onnistui hyvin! Tosi pehmeä ja hyvän makuinen piirakka!! Käytätkö kuorrutteeseen kokonaisen paketillisen tomusokeria? Itse laitoin koko paketin, kun ohjeessa niin oli, mutta totesin että ehkä vähempikin olisi riittänyt...
VastaaPoistaTatjaana: Pohja on kyllä ihana! Kyllä minulla on tainnut mennä ihan koko paketti tomusokeria. Mutta kyseessä lienee makuasia, on totta, että vähemmästä määrästä kuorrute ei ainakaan kärsi. :)
VastaaPoistaVilken vacker blogg du har! Superfina bilder :-)
VastaaPoistaIhanan ja herkullisen näköisiä piirakkapaloja! Blogisi on muutenkin pullollaan upeita herkkuja. Saako sinut linkittää?
VastaaPoistaToki saapi! :)
VastaaPoistaVieläkö kehtaisit minulle "rautalangasta" vääntää, että miten olet niistä vaaleanpunaisista Candy Meltseistä saanut tuollaisia aivan valtavan ihania herkkiä sydämiä kuorrutteen pintaan?
VastaaPoistaJuu! Eli heti kun olet levittänyt kuorrutteen ja se on vielä "löysää", teet sulasta Candy Meltsistä (tai valkosuklaasta tms.) kuorutteen päälle pieniä pilkkuja. Sitten vedät jokaisen pilkun läpi hammastikulla, jolloin se saa sydämen muodon. Candy Meltsin kanssa kannattaa olla nopea, sillä se jähmettyy melko nopeasti. Valkosuklaa on armollisempi.
VastaaPoistaKiitos:)
VastaaPoistaOllos hyvä! Ja naurattaa nyt kun kirjoitin et hammastikulla, tarkoitus oli tietenkin kirjoittaa cocktailtikulla, mutta ne lienee melkein sama asia! :D
VastaaPoistaHei! Oletko pakastanut tätä suklaapiirakkaa? Pohjahan varmasti kestää pakastamisen, mutta miten mahtaa käydä kuorrutteen? Minulla olisi tarkoitus valmistaa tätä herkkua juhliin tarjottavaksi ja helpottaisi huimasti, jos edes tämän voisi valmistaa etukäteen juhlia odottelemaan.. Heidi :)
VastaaPoistaHeissan Heidi! Vastaus tulee nyt pahasti myöhässä, ollut hieman päivityksissä viivästystä. En ole pakastanut o. suklaapiirakkaa mutta uskoisin sen onnistuvan. Kuorrute saattaa pakkasessa käynnin jälkeen ns. irtoilla helpommin kakun pinnalta mutta makuun se ei uskoakseni vaikuta paljoa. :)
VastaaPoista