6. huhtikuuta 2012

PääsiäistoivotuksetPikainen päivitys ja pääsiäistoivotukset kaikille lukijoille! Osa on varmaan ihmetellyt blogin verkkaista päivitystahtia, joka on siis jatkunut jo syksystä lähtien. Syy hieman hitaampaan päivittelyyn on siinä, että perheeseemme on saapumassa toukokuussa perheenlisäystä ja raskaus on verottanut tätä mammaa aika kovalla kädellä. Alkuraskaus meni (taas) voidessa kovasti pahoin ja kun pahoinvointi kestää niin pitkään kuin allekirjoittaneella, sen helppottaessa huomaakin, että on jo lähes loppuraskaus käsillä.
Tällä hetkellä ollaan siis jo loppusuoralla valtavan vatsan kanssa ja pidempiä aikoja seisominen on jo hankalaa mutta muutoin voidaan hyvin. :)
Blogin päivittely jatkuu varmaankin samaan hitaammanpuoleiseen tahtiin vielä hetken, ellei loppua kohden osu jokin energiapiikki kohdalle. Kuvan tossut ovat lahja eräältä aktiiviselta lukijalta, eli terveisiä vielä Hilkalle!  


Paksu mamma toivottaa kaikille oikein hyvää pääsiäistä!

6 kommenttia:

 1. no sielläpä on sitten jo mukava odotella kevään etenemistä:)) hyvää pääsiäistä.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Pääsiäistä Sinullekin ja mukavaa odotusta!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa vauvauutisia :) Onnittelut tulevasta perheenlisästä.

  VastaaPoista
 4. Voi mikä mahtava uutinen, lämpimät onnentoivotukset! Kevätvauvan odottelu on varmasti maailman parhain syy vähän hidastaa bloggailutahtia. : )

  VastaaPoista
 5. Ihana uutinen! Paljon onnea ja ihania ajatuksia loppuraskauteen!

  VastaaPoista