9. tammikuuta 2011

Tinka 8v.


Meidän Tinka-neiti täyttää tänään 8 vuotta ja sen kunniaksi hän esittelee kuononsa täällä blogissa. Rodultaan hän on epätyypillisen pitkäkinttuinen ja sileäkarvainen Saksanmetsästysterrieri.

Tinkahan on aivan ehdoton leipurikumppani, sillä tehokkaampaa roiskeiden ja sotkujen (ja niitähän minulla piisaa!) siivoajaa saa hakea! Tämä neiti on myös erittäin kaikkiruokanen. Nakit ym. uppoaa luonnollisesti joka koiralle mutta Tinkan suosikkeja ovat mm. mansikat ja vesimeloni. Myös salaatit maistuvat, lukuunottamatta kurkkua. Kyllä silti suurin herkku on ehdottomasti lätyt, niitä menisi kuin pohjattomaan kaivoon! Tinka on myös kovemman luokan saunoja, kakkoseksi jää mm. isäntä. Jos leikkimieli yllättää, eli usein, niin silloin kyytiä saavat pallot, kepit, räsyt ja kakki näitä muistuttavat esineet. Tinkaa luullankin energisyytensä vuoksi usein pennuksi ja emännän onneksi se on pelastanut monelta nololta tilanteelta. Lempinimiäkin on siunaantunut aika monta, yleisimpiä ovat mm. Pinksi, Pinkula, Tinksi ja Pinkelipong.

Tinka matkustelee usein ja oli juuri mukanamme lentomatkalla Ouluun ja takaisin. Tämä lentoreissu sujui jo kuin vanhalta tekijältä, olihan kyseessä jo viides kerta lentokoneessa. :) Kotiin tultuamme nappasin neidistä tämän kuvan ja tämän myötä toivottelemme Tinkalle Oikein Hyvää Syntymäpäivää!

6 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä Tinka!

  Toivottelee Anckan perheen karvakuonot, Ada & Jimmy :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Tinkalle, kovin olet nuorekas ja ilmiselvästi tarkkaavainen. Kuvasta näkee, että kuuntelet mitä se emäntä sinusta meille kertoo ;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Tinkalle lähettää sammarit Alpo ja Aino

  VastaaPoista
 4. Myöhästyneet Synttärionnittelut Tinkalle! Ilime kyllä kertoo, että virtaa löytyy :D

  VastaaPoista
 5. Tinkalle onnittelut. Meillä kans poika koira Ressu täyttää toukokuussa 8 vuotta =) parempaa apulaista ei voi saada, pitää kyllä huolen että keittiö (varsinkin lattia) pysyy puhtaana =)

  VastaaPoista