6. syyskuuta 2010

Keksejä kastejuhlaan


Ristiäiset ovat ihan nurkan takana ja minä olen aloittanut tarjottavien tekemisen. Ei lienee suuri yllätys, että värimaailma meidän typsykän ristiäisissä on hempeät vaaleanpunainen ja valkoinen. Keksiohje on suoraan Mansikkamäen Ebeltä täältä . Täytyy sanoa, että tuo Ebe on aivan uskomattoman taitava tekemään näitä keksejä ja varsinkin yksityiskohtaisia koristeluja niihin! Omaan (helppoon) koristelu-urakkaan meni kolmisen tuntia (eikä olla vielä ihan valmiita), itse keksit tein pari päivää aiemmin.

Kuvissa on vain osa kekseistä, sillä suunnitelmissa on vielä kirjailla neidin nimi noiden pikkuisten jalkojen päälle. Valkoisten keksejen päälle suihkautin hieman itselleni uutta helmiäis-spraytä, jonka ostin Confetista. Vaaleanpunainen kuorrute on tehty mansikkatomusokeriin ja valkoinen tavalliseen tomusokeriin. Aika haasteellista on saada tuo kuorrute tasaisen sileäksi ja pari harjoituskeksiä tuli tuherrettua, ennenkuin aloin olemaan tyytyväinen lopputulokseen.

Lisää kuvia kekseistä laitan varmaankin ristiäisten jälkeen. Sitten nähdään millaista jälkeä näillä tärinäkäsillä saadaan aikaiseksi! Näiden kuvien hauska lautanen on muuten Tukholman tulijaisia, sieltä olisi löytynyt vaikka mitä ihanaa, mutta liian vähän aikaa ja liian vähän käsiä. :)

1 kommentti:

  1. Tuo Eben blogi linkki on vissiin viallinen? menee jollekkin mainos sivulle.

    VastaaPoista