8. marraskuuta 2011

Tunnustus

Ihana Kaisa Sentimental Journey blogista antoi minulle tämän tunnustuksen, kiitos siittä!! Itseasiassa tunnustuksen saamisesta on jo parisen viikkoa aikaa, mutta täällä kotosalla on pitänyt sen verran kiirusta, etten ole yksinkertaisesti ehtinyt blogin ääreen. Tunnustuksen saamisen jälkeen kuuluu tämän postauksen lisäksi kiittää tunnustuksen antajaa, vastata kymmeneen kysymykseen ja jakaa tunnustusta eteenpäin kymmenelle ihanalle blogille. Tässä kysymykset ja vastaukset:

1. Lempivärisi: Valkoinen

2. Lempieläimesi: Koiruudet

3. Onnennumerosi: Ei taida olla, mutta pienenä pidin numeroa 4 onnennumeronani

4. Alkoholiton lempijuomasi: Vesi ja vihreä tee

5. Facebook vai Twitter: Facebook

6. Mistä pidät: pidän NIIN paljon asioista! Kokkailun, valokuvaamisen, sisustamisen ja kaiken kauniin lisäksi yksittäisinä intohimon kohteina on tällä hetkellä avokaadot ja JOULU. Lisäksi juuri oikeita pusuja antamaan opetellut Bambiino on jotain maailman hellyttävintä!

7. Lahjojen antaminen vai saaminen: Aivan ehdottomasti antaminen. Saatan käyttää hyvinkin paljon aikaa lahjojen/yllätysten suunnitteluun ja hankintaan. Lopputulos on aina kaiken työn arvoinen.

8. Lempimuotosi: Vaihtelee. Tällä hetkellä vastaisin, että ympyrä

9. Lempipäiväsi: Vapaapäivä :)

10. Lempikukkasi: Pioni

Kymmenen blogia, joille haluan jakaa tunnustuksen eteenpäin


Leivontablogien lisäksi tällä kertaa tunnustusta lähti myös ihan muunlaisille ihanille blogeille. Käykäähän tutustumassa!

8 kommenttia:

 1. Oi lämmin kiitos tunnustuksesta <3
  Ihania kakkuja ja muita suussasulavia herkkuja :) Jäin lukijaksesi.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Ihanaa saada palautetta ja vieläpä hyvää palautetta! :) Sinullakin on todella hieno blogi ja kuvat ovat tosi kauniita :)

  VastaaPoista
 3. Mikä ihana yllätys, lämmin kiitos ♥.
  Epätoivoisena taistelen täällä kakkua merirosvojuhliin.. Voi kun joskus älyisin tilata sokerimassat ja muut ajoissa niin ei tarvisi säätää...

  VastaaPoista
 4. Kiitos ylläristä ja vierailusta blogissani! :) Ihanaa kuulla että muuallakin tykätään. Itse tykkään tästä blogista mm. juuri ihanien kuvien ansiosta jotka todella inspiroi!

  VastaaPoista
 5. Ihania leivonnaisia! Olisko sinulla ohjetta maukkaille muffineille ilman vehnäjauhoja/gluteiinia/perunajauhoja? Siinä saa olla maitotuotteita kuten rahkaa sekä sokeria - nam!
  Olen etsinyt ja harmikseni en ole vielä löytänyt sellaista ohjetta jota voisin käyttää!!
  Olisin niin kiitollinen avusta! :)

  VastaaPoista
 6. Kiva blogi sinulla!

  Tuossa tunnustuslistassa on muuten muutama minunkin suosikkiblogi :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaunis tunnustuksesta. Mukava saada tällaista palautetta blogista, joka lukeutuu myös ehdottomasti omiin suosikkeihini. Sinun kakut ja kuvat ovat niin kauniita, silmä lepää :).

  VastaaPoista
 8. Kiitos, kaunokainen! Mä olen melkein samanlaisen kerran tehnytkin, mutta toi kuva on niin ihana, että teen uudelleen! :D

  VastaaPoista