15. marraskuuta 2011

KiitoskakkuaEräs ahkera lukijani on hyvän kolleegani Hilkka-äiti. Sain muutaman viikko takaperin kyselyn, että voisinko tehdä kiitoskakun osastolle, jossa kolleegani äiti oli ollut hoidossa alkusyksystä. Hoito oli ollut niin hyvää, että osastolle haluttiin viedä jotain kivaa kiitosta. Oli aivan itsestään selvää, että tekaisisin kakkusen, ahkeraa lukijaa voin aina ilahduttaa! :)

Kakkussa on sokerikakkupohja ja välissä mansikkavaahtoa. Kostutukseen käytin vaniljamaitoa. Päällinen ja kaikki koristeet ovat vaahtokarkkimassaa. Kukkien päälle tomuttelin vielä kimallepölyä. Toivottavasti kakku maistuu osaston henkilökunnalle ja Hilkalle lämpimän terveiset täältä meidän kakkukeittiöstä!

3 kommenttia:

 1. Kiva värimaailma tässä kakussa!:)

  VastaaPoista
 2. Hurjan paljon kiitoksia kauniista kakusta!
  Vastaanotto TAYSissä oli huikea, sellaisia riemunkiljahduksia en ole pitkään aikaan todistanut....ja ne jatkuivat vielä kun olimme poistumassa osastolta. Henkilökunta oli aidon yllättyneitä kiitoksesta ja muistamisesta, taisi siinä muutama silmäkulmakin kostua....
  Niin kaunista ja herkullista kakkua ovat tuskin koskaan saaneet :)

  Ja äiti oli aivan haltioissaa kakun kauneudesta. Hilkka äiti kiittää ja lähettää myös terveisiä kakkukeittiöön, sekä odottaa innolla uusia postauksia ja herkullisia reseptejä kauniine kuvineen :)

  VastaaPoista
 3. Nää sun koristelut on aina aivan uskomattomia!!! WOW!

  VastaaPoista