1. kesäkuuta 2011

Belle Baie 1v - juhlaa ja arvontaa!





Eilen nostimme täällä kotona maljan parillekin asialle. Nimittäin blogi täytti vuoden 23.5 ja eilen oli myös allekirjoittaneen viimeinen kesälomapäivä. Lisäksi oli myös niin ihana ilma, sekä kesäinen tunnelma, että ulkona tarkeni istuskella vielä melko myöhään! Tarjolla oli pienten suolaisten naposteltavien lisäksi raparperikääretorttua omasta hillosta ja niin ikään omatekoista mehua hyödyntäen tehdyt pirtsakat raparperibelliinit! Tässä samalla siis vähän vinkkiä, miten edellisen postauksen omatekoisia mehuja ja hilloja voi käyttää!

Blogin teon aloitin tosiaan aikalailla vuosi sitten. Ensimmäisen kakkuni leivoin huhtikuussa 2010, joka oli tämä yksilö. Olen aina ollut kiinnostunut ruoasta ja kokkailusta mutta tämä leivonta-innostus vei aivan mukanaan. Perimmäinen syy kuitenkin lienee se, että kyseisenä ajankohtana odotin esikoistamme ja kuten monilla naisilla, jossain vaiheessa raskautta tulee ns. pesänrakennusvaihe. Tätä vaihetta en silloin päässyt purkamaan pieneen asuntoomme ja niinpä se löysi tiensä ulos leivonnan kautta. Samassa rytäkässä innostuin myös valokuvaamisesta ja tässä sitä ollaan. Tämän blogin pitäminen on ollut todella antoisaa ja olen iloinen jos oman päiväkirjan pitäminen netissä voi jollain tavalla ilahduttaa myös muita! :)

Blogissa on tämän vuoden aikana vieraillut useita kymmeniä tuhansia kävijöitä ja vakilukijoitakin on jo yli 60, mikä ainakin itsestäni tuntuu paljolta. Postauksia vuoden ajalta on kertynyt tasan 100 kappaletta, tämän ollessa postaus nro.101. Lukijoiden kommentit ja yhteydenotot leivonta- ja ruoanlaittoasioissa lämmittävät aina sydäntä. Tammi-helmikuun vaihteessa aloitin myös yhteistyön Coloren kanssa, mikä on oma kiva lisänsä bloggailuun.

Nyt yksivuotis kekkereiden kunniaksi polkaistaankin käyntiin arvonta! Arvontaan osallistut jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kuulisin mielelläni, mitä uutta te lukijat haluaisitte blogiin mukaan. Se voi olla ohjeita, valokuvia, ruokia, vinkkejä, ihan mitä vaan. Eikä sen ole pakko liittyä leivontaan! ;) Osallistumisaika on 1.6 - 26.6.2011 eli juhannuksen jälkeen arvotaan voittaja. Palkintona on tietysti jotain ihanaa ja kaunista! Muistakaa jättää nimimerkki!

Tämän myötä karkailen meidän Bambiinon kanssa ulos nauttimaan kesän ensimmäisestä hellepäivästä. Yöllä kutsuu jälleen työt, joten tämä päivä otetaan rennosti. Ihanaa kesäkuuta kaikille!




72 kommenttia:

  1. Ihana Suhmura!
    En kyllä tiedä mitä haluaisin lisää kun blogi on tälläisenaan jo ihana :)
    Jos nyt jotain pitää olla vailla, ehkä simppeleitä ruokaohjeita olisi kiva selailla upeiden leipomuksien lisänä :) Sopisi genreen.
    Halauksia sinne ja pian taas nähdään!

    VastaaPoista
  2. Hei vaan, blogi on kaunis ja ohjeetkin herkullisia. Ehkäpä itse toivoisin lisää valokuvaus-juttuja (otat todella ihania kuvia!) tai jotain sisustukseen liittyvää.

    VastaaPoista
  3. Täällä käyn kurkkimassa vaikka harvoin kommenttia jätänkin. Kuvasi ovat ilo silmälle ja rakastan myös leivontaa. :)
    jatka samaan malliin vaan.

    Nina

    VastaaPoista
  4. Olen seuraillut blogiasi jo pitkän aikaa, enkä ole kuitenkaan paljoa kommentteja lähettänyt :D Tykkään blogissasi hienoista kuvista ja selkeistä ohjeista. Ehkä kaipaisin lisää kuitenkin kuvia tai sisustusjuttuja, niin kuin Norkku kirjoittikin :)

    - stinaella

    VastaaPoista
  5. Onnea 1 vuotiaalle! Ja toivoisin jatkossakin näkeväni täällä kauniita kuvia - oli ne sitten leipomuksia tai kauniita maisemia :o)

    VastaaPoista
  6. Blogissasi pidän leipomusohjeista, joista saan itsekin ideoita ja inspistä. Niitä toivon siis jatkossakin!

    VastaaPoista
  7. Onnea yksivuotiaalle!
    Käyn piipahtamassa blogissasi lähes päivittäin tarkistamassa, onko tullut uusia mahtavia kuvia reseptien kera.
    Blogisi on aika hyvä näin, mutta yksi postaus voisi koskea keittiötäsi. Mielenkiinnolla odottaisin, millaisessa ympäristössäsi gourmet-leivonnaisiasi leivot :)
    t: {miumau}

    VastaaPoista
  8. Hieno on blogi jo nyt. Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  9. onnea 1v. blogin johdosta!
    ihania kuvia joita saa olla lisää. Kuvien kohteetkin ovat upeita ja veden kielelle tuovia. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  10. Paljon onnea blogisi synttäreiden puolesta! Kyllähän tuo kävijämäärä aika juhlimisen arvoinen on :)
    Blogisi ulkoasu on tosi kiva ja sinulla on tosi kauniita kuvia täällä leivonnaisistasi ja muustakin, joten jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
  11. Onnea blogille!
    Minäkään en osaa sanoa mitä uutta voisit tehdä, blogisi kun on niin upea. Käyn täällä kyllä usein :)

    VastaaPoista
  12. Erittäin viehättävä tämä blogisi, enkä osaa muuta kaipaillakaan kuin jatkoa samalle linjalle. Viittaukset "bambiinoon" antavat lisämielenkiintoa blogisi lukemiseen, kun itselläkin on vielä aika pikkuinen Pieni.

    VastaaPoista
  13. Eniten toivon uudenlaisia leivonta-reseptejä. Sinulla on leivonnaisista aina niin kauniita kuvia ja selkeitä reseptejä :)

    t:cinderella

    VastaaPoista
  14. Onnea 1-vuotispäivän johdosta!

    Pidän siitä että sinulla on aina vähän spesiaaleja reseptejä, ne kun eivät ole perus kuivakakkuja tai pullia. Ja kuvat ovat kauniita! Jatka ehdottomasti samalla linjalla!

    Minustakin olisi kiva nähdä postaus keittiöstä tai kesäkeittiöstä :)

    VastaaPoista
  15. Paljon onnea yksivuotiaalle, olen seuraillutkin tätä ihan alusta asti :) Hyvää kesää!

    VastaaPoista
  16. Onnea 1-vuotiaalle! :) Blogisi on kyllä aivan suloinen ja ihana tällaisenaan. Keittiöstä olisi mielenkiintoista nähdä kuvaa kyllä ja kuvien suurena ystävänä ilomielin katselen myös muita kuvauskohteita:)

    VastaaPoista
  17. Onnea vuotiaalle blogille!
    Upeita ovat kuvat ja jutut, ei pääse mihinkään... ehkäpä silloin tällöin voisit ihan kuvaamisestakin tällaisille amatööreille kertoa? Kiinnostaisi saada vinkkejä osaavalta :)

    VastaaPoista
  18. Onnea blogin 1-vuotissynttäreistä! :D Mä en keksi mitään parannettavaa tai lisättävää tähän blogiin. On just hyvä näin. Tietysti saisit useemmin päivitellä kun sun kuvia ja tekeleitä katsoo niin mielellään, mutta päivittelytiheys nyt onkin juttu mistä on turha rutista, kun onhan meillä jokaisella se "oikeakin elämä". :)

    VastaaPoista
  19. Onnittelut yksi vuotiaalle blogillesi! Kuvaamasi kuvat ovat ihania, ja niitä voisi olla lisääkin! :)

    VastaaPoista
  20. Onnea 1-vuotiaalle blogille! Jatka blogin pitoa samalla tavoin, sitä on kiva lukea! Aurinkoista kesää!!

    VastaaPoista
  21. Ihanat onnittelut! Blogiasi on ollut kiva seurata, erityisesti tykkään loistavista kuvistasi, vaikkei resepteissäkään moitittavaa ole ;) Muutaman aiemman kommentoijan tavoin haluaisin kurkistaa keittiöösi, ruokapuoleen en kaipaa muutoksia :)

    -Suvi

    VastaaPoista
  22. Paljon onnea hurmaavalle blogille! Enpä osaa mitään muutoksia ehdottaa, kun minusta sinulla on loistava tyyli jo näinkin! Varsinkin valokuvat ovat jotakin, mikä erottaa tämän blogin tuhansista muista.

    VastaaPoista
  23. Onnea Onnea ihanalle blogille !
    Tosi ihania kuvia ja ohjeita! Kuvia voisi olla enemmän mutta ei välttämättämättä tarvitse jatka samaan malliin ! :)

    VastaaPoista
  24. Onnea blogillesi! Eipä tule minullakaan mieleen mitä kaipaisin..kauniita kuvia ja ihania reseptejä on ilo katsella ja lukea!

    VastaaPoista
  25. Onnea Blogille ja sen pitäjälle!
    Paranusehdotuksia ei tule mieleen... Kuvat ovat todella kauniita ja reseptit herkullisen kuuloisia... Mukava lueskella myös muuta, "leivonnan vierestä" kirjoittelemiasi juttuja.
    Ihanaa kesää!

    Ai, pakko vielä mainita...Superihana keinutuoli tuossa kuvassa!

    VastaaPoista
  26. Onnea! Vierailen säännöllisesti blogissasi, joka on ainutlaatuinen tyyliltään ja kutkuttelee ihanasti visuaalisesti sekä myös makumielikuvin! Kiitos Sinulle, linjasi on ihastuttava, jatka samaan malliin.

    VastaaPoista
  27. Onnea yksivuotiaalle! En kyllä osaa kaivata mitään ja ihanaa kun jaksat kirjoittaa myös nuo ohjeet leivonnaisiin, itseltä jää se usein tekemättä.
    Kuvasi ovat se syy, miksi tänne alun alkaen eksyin ja ei voi kuin äimistellä miten hienoja otoksesi ovatkaan. Toivon, että jatkat samaan malliin...

    VastaaPoista
  28. Onnea! Rakastan reseptejäsi ja kuviasi. En kyllä osaa kaivata mitään, sillä blogi on jo niin ihana :)

    VastaaPoista
  29. Löysin blogisi sattumalta pari viikkoa sitten ja nyt käyn joka päivä tarkastamassa, löytyisikö uusia ideoita. Kuvasi ovat taidokkaita ja reseptejä olen poiminut kokeilua odottamaan jo melkoisen monta. Tuosta ihanasta raparperipostauksesta ajattelin, jotta voisit jatkaa antamalla vinkkejä muidenkin "ajankohtaisten" ja monelta löytyvien raaka-aineiden käyttöön. Onnea 1-vuotiaalle blogille!

    Maria

    VastaaPoista
  30. Ihana blogi! En kaipaa erityisiä parannuksia. Selkeät leivontaohjeet kauniiden kuvien kera, ovat mukavaa ajanvietettä toteuttaa itse, tai vain katsella ja ihailla.
    t: sanna

    VastaaPoista
  31. Mukava blogi, ohjeet ovat tosiaankin selkeät ja helpot seurata. Ehkä jos jotain pitää nimetä, niin toivoisin ohjeita säilönnästä ja sitä sitten seuraavaksi luonnollisesti säilötyistä aineksista leipomisesta.

    VastaaPoista
  32. Apua, nälkähän (ja mieliteko) tässä tulee kun katselee näitä postauksiasi. Arvonnassa mukana, toivoisin lisää ns. fantasiakakkuja ála Kiitos-kakku.

    VastaaPoista
  33. Ihana blogi, varsinkin täytekakkusivustoa on kiva selailla :) Toivoisinkin jatkossa lisää täytekakkukuvia ja ohjeita :)

    VastaaPoista
  34. Oi bellebaie, blogeista suhmuraisin. Lämmöllä leivottu, kuvilla kruunattu, kauniiksi kokonaisuudeksi tuunattu. Sivuilta huokuu tyylikkyys ja tuoksu, tallentuu tarmokas elämänjuoksu. Kiitos sinulle näistä resepteistä ja tunnelmista, kurkistan tänne kun täytyy raapustaa juhlavampi kauppalista.

    kiva kun olet olemassa!

    T. Outi

    ps. blogisi hipoo täydellisyyttä, kiitos erityisesti että pidät muiden blogistien listan myös tyylillesi uskollisena.

    VastaaPoista
  35. Onnea blogillesi!!
    Tätä on ihana käydä lukemassa ja bongailemassa ideoita, ja valokuvasi ovat aivan huikean upeita!! :) niinkuin aikaisemmatkin kommentit kertovat, olen samaa mieltä, että sinulla on ihana oma tyylisi, jonka toivon säilyvän :)
    Aurinkoisia kesäpäiviä!!

    T: Marjut

    VastaaPoista
  36. Valokuvasi ovat todellakin huikean ihania. Minäkin pidän blogisi sopivasta sekoitussuhteesta; mukavasti kenen tahansa toteutettavissa olevia juttuja maustettuna ripauksella ihaitavia leivonnaisia.

    Nimimerkki oskarioksa

    VastaaPoista
  37. Tykkään kovasti blogistasi :) Kuvasi ovat aina niin täydellisen kauniita.

    VastaaPoista
  38. Täällä myös yksi tyytyväinen blogisi sattumalta löytänyt lukija. Minulla ei ole muita toiveita kuin nähdä lisää ihania postauksia ja ideoitasi!

    Miia

    VastaaPoista
  39. paljon onnea blogisynttäreitten johdosta :)
    paljon parempaa ei voi toivoa, joten toiveena vaan, että jatka samaan malliin :)
    ihanaa kesää! :)

    VastaaPoista
  40. Onnea blogillesi! Olen aivan samaa mieltä, kuin moni muukin kommentoija: blogisi on persoonallinen ja täynnä kauniita kuvia. Sekä ihania ohjeita ;) En kyllä muuttaisi mitään!

    VastaaPoista
  41. Paljon onnea merkkipäivän johdosta! Olen lukenut blogiasi alusta saakka ja seuraan sitä innolla, olen jopa uskaltautunut kokeilemaan muutamaa reseptiäsi ja jopa niissä onnistunut.
    Kuvat ovat kertakaikkisen upeita!! Sinulla on aivan ihana oma tyylisi, jatka samaan malliin. Ja jos laajennat repertuaariasi, niin selkeesti sinussa on myös sisustajan vikaa :)
    Ihania blogihetkiä odotellessa.....
    Suhmuralle, bambiinolle ja aviomies/koemaistajalle aurinkoista kesää!

    -Mari-

    VastaaPoista
  42. Mukavan maistuva blogi, en menisi juuri mitään muuttelemaan. Jos nyt jotain voisi lisätä, niin ehkä menu-ehdotuksia erilaisiin tarkoituksiin. Mukana arvonnassa tottakai.

    VastaaPoista
  43. Kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa, mutta reseptitkin on ihania!

    Henna73

    VastaaPoista
  44. Jatka samaan malliin, eli herkullisia kuvia herkullisten reseptien kera! Blogi on aivan ihana, kiitos monista mahtavista resepteistä!

    Kiltsi

    VastaaPoista
  45. Onnea ihanalle 1-vuotiaalle blogille ja myös sen pitäjälle! :) Olisiko sulla hihassa mitään hyviä namu-reseptejä? Vaikka jotain toffeekarkkeja tms... Niitä on aina kiva kokeilla ja viedä viemisiksi vaikka naapuriin :)

    VastaaPoista
  46. Bellebaie ja se kaunis kepeys, upeita kakkuja ja kaikenlaista kivaa ! Mitä muuta voisi satunnainen vierailija toivoakaan??? Pidä persoonallinen tyylisi, se on vesileimasi ja tavaramerkkisi, sillä erotut muista ja sitä lukijat rakastavat! Paljon onnea yksivuotialle, upeaa alkanutta blgivuotta ja vähintään yhtä monta suloista postausta ! <3

    VastaaPoista
  47. Onnea 1-vuotiaalle!! Blogisi on kyllä ehdotonta herkkua kaikille aisteille.

    Monalisa (Joka on kirjautunut lukija, mutta bloggerin ongelmien takia ei pääse kirjaantumaan)

    VastaaPoista
  48. Onnea blogille kovasti, kuvia kuvia kuvia !

    - Tytsky

    VastaaPoista
  49. Mukana arvonnassa tietysti; jos jotain voisi toivoa, niin ehkä enemmän painopistettä tuonne suolaisten leivonnaisten puolelle. Kuvasi ovat aivan ihanat.

    VastaaPoista
  50. Arvontaan päätin minäkin osallistua. Usein seurailen blogiasi ja uudistamiseen ei tule muuta mieleen, kuin uusia herkkureseptejä :9

    Ja niitä kuviakin on aina kiva katsella.
    Aurinkoista ja ihanaa kesää!

    VastaaPoista
  51. Onnea merkkipäivän johdosta! Löysin blogisi viime vuoden puolella, kun maistoin erään maaster chefin luona jumalaisen herkullista suklaakakkua ("Kakkua isille"). Hän kertoi bonganneensa reseptin täältä, joten minunkin täytyi tulla urkkimaan, mitä muita herkkuja löytäisin. Ja voi pojat! Ei sillä, ettteivätkö reseptisi ole makuuni, mutta myös kuvasi ovat todella kauniita ja herauttavat veden lähes aina kielelle. Tuota raparperimehua on aivan pakko päästä kokeilemaan! Toivon ainoastaan, että jaksat jatkaa leipomuksien ja blogin parissa myös tulevina vuosina, sillä niin hyvälle mielelle saat ainakin minut.

    Ihanaa kesää!

    t. Tangomango

    VastaaPoista
  52. Ihastuttava blogi :) Kuvat ovat kauniita ja reseptit herkullisia! Blogiasi selaillessa tulee aina hyvälle mielelle, jatka samaan malliin :) Toiveena olisi jokin herkullinen resepti jossa käytettäisiin vadelmia sekä raikkaan semifreddon ohje!

    Aurinkoista kesää!

    t:*Minttu*

    VastaaPoista
  53. Onnea hienolle blogille! Joku aiemmista puhuikin jo karkkiohjeista, niitä ei oo ikinä liikaa... :)

    -Noora

    VastaaPoista
  54. Aurinkoiset onnittelut 1-vuotiaalle! =)
    Sisustusjuttuja olisi kiva nähdä täällä myös sillointällöin..teillä on varmasti kaunis koti!<3

    VastaaPoista
  55. Onnea oikeen paljon, aivan mahtava blogi sopivasti kuvia ja tekstiä ! jatka samaan malliin vain.

    Toivottelee lettu

    VastaaPoista
  56. Onnea 1-vuotiaalle upealle blogille!! Blogisi on täynnä herkullisia leivonnaisia ja suussa sulavan näköisiä kuvia!! Jatka samaan malliin!!

    VastaaPoista
  57. siis todella mahtava ja upea blogii. Aivan törkean herkullisia kuviaa !

    VastaaPoista
  58. Onnea 1-vuotiaalle! Mäkin kuulun vakkarilukioihin, vaikken olekaan klikannut itseäni listaan. Blogistasi saa tosi kivoja ideoita, ja se innostaa kokeilemaan erilaisia leipomuksia kuin niitä omia tavallisia. Toivoisin lisää suolaisia ohjeita. Miehelle ei oikein maistu makea ja niinpä tulee enimmäkseen leivottua vieraille. Bambiinon seikkailut kiinnostavat aina myös!

    VastaaPoista
  59. Onnittelut 1 vuotiaalle blogillesi! :) Täältä on löytynyt monta hyväksi todettua herkullista ohjetta :) Tulen myös tulevaisuudessakin kurkkimaan ohjeitasi :) Kuvasi ovat myös todella upeita ja huomaa että olet panostanut niihin myös :)

    VastaaPoista
  60. Moikka! Onnittelut 1-vuotiaalle blogille. Olen itse vasta hiljattain löytänyt blogisi ja liittynyt lukijaksi. Itse kuulisin mielelläni ohjeita hyvien kuvien ottamiseen ja kuvankäsittelyyn kun blogissasi on niin ihania kuvia. Sisustusjutut myös kiinnostavat

    VastaaPoista
  61. Ihania leivontaohjeita kauniilla kuvilla. Niitä on jo nyt ja niitä toivon vuosien saatossa lisää.
    Mukavaa kesänjatkoa!

    VastaaPoista
  62. Ihana ja todella kaunis blogi. Odottaa aina ihan innolla uusia postauksia! jatka samaan malliin.

    T. työläinen

    VastaaPoista
  63. Onnea 1-vuotiaalle. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti, silloin kun leivonnan/ruoanlaiton inspiraatio iskee. Mieluusti lukisin enemmänkin juhlista, juhlateemoista, kattauksista, tarjoilukokonaisuuksista...

    VastaaPoista
  64. Paljon Onnea, tykkään blogistasi näin, kauniita kuvia ja herkullisia leivonnaisia!! =)

    VastaaPoista
  65. Onnittelut 1-vuotiaalle!! Jatka samaan malliin!! =)

    VastaaPoista
  66. Onnea! Mä olen NIIN kade näistä kaikista leipomuksista =D... pitäisi varmaan joskus itekin kokeilla! Mutta tosiaan tämä on ihan blogi!

    VastaaPoista
  67. Blogisi on kerrassaan upea, jatka samalla linjalla!

    VastaaPoista
  68. Blogisi on hieno, pidän siitä että leipomusten vaikeustaso varioi; osa onnistuu minunkinlaiselta keittiökatastrofilta. Jos jotain toivottavaa pitäisi keksiä, niin ehkä toivoisin enemmän painopistettä suolaisille leivonnaisille.
    -eevula-

    VastaaPoista
  69. Onnea 1-vuotiaalle blogillesi! Minun sydäntäni lähellä on kaikki erilaiset kakun, erityisesti täytekakut, joten niitä mielelläni/innoissani aina toistenkin blogeista katselen.

    Onnea ja menestystä blogillesi jatkossakin ja hyvää sekä maukasta juhannusta!

    VastaaPoista
  70. Tykkään tästä blogista kympillä,ohjeet selkeitä
    ja myös maistuvat hyviltä:)Ihanaa keskikesän
    juhlaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  71. Hei!
    Täällä on niin mahtavia leivoksia ja kuvia että vaikea keksiä mitään kritiikkiä. Ehkä jotain ulkomaalaisten herkkujen reseptejä voisit testailla jos kiinnostusta löytyy. :)
    Kiitos ihanasta blogista!

    VastaaPoista
  72. Onnea 1v blogille! Löysin blogin yhden toisen lempiblogini kautta ja olenkin tehnyt tämän blogin resepteillä mm. Dumlemuffinsseja, suklaamuffinseja, glögikakkua ja insipiroitunut kehittelemään itse raparperikakkua (joka kyllä jäi turhan kirpeäksi!). En oikeastaan osaa keksiä mitään kehitettävää. Suolaisia piirakoita olisi joskus kiva kokeilla reseptiesi pohjalta. Erityisesti pidän resepteistä ja kuvistasi!

    VastaaPoista