Mökillä ollessa on mielestäni sallittua hieman oikoa leipoessa ja ruoanlaitossa. Eli toisin sanoen puolivalmisteiden käyttöä ei katsota kieroon. :) Raparperit ovat vieläkin voimissaan ja niistä, valmispohjasta ja edellisen päivän ylijääneistä muurikkalettujen täytteistä valmistukin oiva mökkipiirakka. Piirakkaan käytetty rahka oli sitruunarahkaa, joka oli sotkettu kermavaahtoon. Piirakka maistuu hyvälle vaniljakastikkeen tai survottujen mansikoiden kanssa. Nuotiokahvit kruunavat tämän jälkiruoan.
Mökkipiirakka
- 1 kpl valmis piirakkapohja (pakaste)
- n. 6kpl raparperinvarsia
- 2 dl (maustettua) rahkaa
- 2 dl kermaa
- 2 munaa
- sokeria, vaniljasokeria ja rommia maustamiseen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti