30. tammikuuta 2011

Suklaavaahtokarkit
Suklaassa dipatut mansikat ovat ihana herkku mutta valitettavasti talviaikaan on vaikeaa löytää herkullisia mansikoita. Kun minulla jäi vaahtokarkkeja yli vaahtokarkkimassan teosta, päätin, että ne saavat toimia mansikoiden korvikkeena suklaan dippailussa. Ja kuinkas herkullsia korvikkeita ne olivatkaan! Kokeilumielessä dippailin vaahtokarkkeja myös vaaleanpunaiseen Candy Meltsiin ja sekin toimi mainiosti.

Kuten arvata saattaa, näiden teossa vain mielikuvitus on rajana. Tumman suklaan ja Candy Melstien lisäksi voisi kokeilla käyttää maito- tai valkosuklaata. Minä pyörittelin vaahtokarkit suklaan jälkeen vielä kookoshiutaleissa. Ne jotka eivät kookoksesta pidä, voivat käyttää koristeluun vaikkapa nonparelleja tai Marianne Crushia! Ystävänpäiväksi nämä ovat mainio tarjottava tai omatekoinen lahja. Tosin nämä yksilöt eivät taida ystävänpäivään asti säilyä! Kuvien suloiset kupposet ovat Coloresta. Eli vaahtokarkki vain cocktailtikun nokkaan ja eikun pyörittelemään! :)

8 kommenttia:

 1. Löysin blogisi tänään ja aivan mahtavia ideoita/ohjeita! Pitää tulla paremmalla ajalla tutustumaan lisää, nyt painaa työpäivä päälle :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköisiä, hyvä idea!

  VastaaPoista
 3. Blogisi oli todellakin tutustumisen arvoinen! Hienoja kuvia, leivonnaisista puhumattakaan... Mistä olet löytänyt nuo ihanat vaaleanpunaiset kulhot?

  VastaaPoista
 4. Ihanat kupposet ovat Coloresta, sivun vasemmassa laidassa on verkkokauppaan suora linkki. :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä, uusi ja ihanan erilainen idea! Nam nam! ;-P

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä ja varmaan makuisiakin. Mistä olet ostanut candy meltsiä? Haluaisin itsekin sitä kokeilla ja en tuossa vähään aikaan missään peruskaupanhyllyltä ole sitä löytänyt (en kyllä pitkään aikaan ole katsonutkaan..) :)

  VastaaPoista