26. tammikuuta 2011

Belle Baie ja Colore kestitsevät yhdessä!
Tässä teille rakkaat lukijat vähän esimakua tulevan kevään uusista tuulista! Belle Baie ja ihana Sisustajan karkkikauppa Colore ryhtyivät iloiseen yhteistyöhön! Tulevissa postauksissa tulee aika ajoin vilahtelemaan herkullisia leivonta- ja kattaustarvikkeita, sekä kauniita tekstiilejä, joita voitte myös tilata itsellenne Coloren nettikaupasta. Liikkeestä löytyy kaikkien näiden lisäksi muutakin hauskaa ja persoonallista sisustustavaraa, joten kannattaa käydä tutustumassa!

Olen erittäin innoissani ja otettu tästä meidän yhteistyöprojektista. Posti toi tänään 10kg edestä tavaraa ja olen aivan ihastuksissani niihin kaikkiin. On myös hienoa, että blogi saa tukea näinkin mukavalla tavalla ja oma into kauniisiin kuviin ja herkullisiin resepteihin kasvaa kasvamistaan! Tuleva ystävänpäivä, kevät, kesä, lastenkekkerit ja puutarhajuhlat, sinne ajatukseni karkasivat tämänpäiväisen lähetyksen mukana. Tänään täällä etelässä oli muutenkin aivan upea päivä, aurinko paistoi, puut olivat kuurassa ja pakkanen paukkui (kohtalaisesti). Tästä on hyvä jatkaa... Leipomisiin! :)

5 kommenttia:

 1. Onpas kivan näköisiä, täytyykin käydä tutustumassa putiikkiin ♥ Leipomisiin...

  VastaaPoista
 2. Hieno homma, innolla odotan ihania uusia kuviasi, niitä on ollut ilo tähänkin asti katsella. Kiuva jos sait uutta intoa kuvaamiseen.

  VastaaPoista
 3. Ja lähtee heti tilaukseen ihana pilkullinen piirakka vuoka ;)

  VastaaPoista
 4. Vau, onpa hieno juttu ja kauniita kuvia! Kuvasi ovat kyllä jo tähänkin asti olleet aivan upeita. Ja ohjeet myös:o)

  VastaaPoista