16. tammikuuta 2011

Kakkua Oonalle






Tämä kakku meni vauhdikkaalle Oona-neidille hänen 9-vuotis syntymäpäiväjuhliin. Oona on entinen naapurimme vanhan kotitalomme pihapiiristä. Hän halusi välttämättä Hello Kitty-kakun, samanlaisen kuin ystävättärelleni Niinalle meni lokakuussa. Toiveena oli tyttömäisyys ja sininen väritys. Ihan samanlaista en lähtenyt tekemään kuin edellinen Hello Kitty. Tähän halusin vähän lapsekkaampaa ja värikkäämpää meininkiä. Rusetti vaihtui kruunuksi, johon sai kätevästi neidin nimen ja ikänumeron. Ja koska halusin tuoda kakkuun väriä, päädyin kaksivärisiin reunapursotuksiin kokonaan vaahtokarkkimassalla vuoratun kakun sijaan.

Kakun päällinen on siis vaahtokarkkimassa. Reunapursotuksen Flora Vispiä. Olisin ehkä kaivannut esim. rahkaa tai vaniljakreemijauhetta hieman jämäköittämään pursotuksia mutta tällä kertaa mentiin ns. au naturel :). Välissä nopea, helppo ja maukas mansikkamousse, kostutus vaniljamaidolla. Koristeet ovat sokerimassaa, joihin suihkautin hieman kimalletta.

Aamuhämärässä otetut kuvat ovat ehkä hieman rakeisia mutta kyllä on ihanaa kun kamera on sen verran valovoimainen, että kuvat sai edes jotenkuten onnistumaan! Vanhalla kameralla, saati perus pokkarilla olisi kuvat jääneet ottamatta. Kuvasarjassa tällä kertaa mukana myös kuva keskeneräisestä kakusta. Eli kuvassa kakku on juuri leikattu Hello Kitty muotoonsa ja täytteet pilkottavat välistä. Jos joku ihmettelee, miksi en kuvaisi salaman kanssa niin voin kertoa, että salama on (varsinkin kameran oma salama) viholliseni nr.1 kuvaamisessa! Eli luonnonvalo on paras valo sanon minä! :)

Oonalle oikein riemukkaat synttärionnittelut!


12 kommenttia:

  1. Upea kakku! Ihanat nuo reunan pursotukset ja värit. :)

    VastaaPoista
  2. Wau! Wau! Ja Wau! Mun täytyy ehkä kopioida tämä joskus! Hieno! :)

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis tyttömäinen ja näyttävä kakku!

    Ja kiva kuulla, että posti tavoitti sekä paketin olleen mieluinen :)

    VastaaPoista
  4. Upeita kakkuja ja ennen kaikkea upeita kuvia! :) Mikä kamera sulla on käytössä, kun tulee noin mahtavia kuvia? :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kiitos! :)

    Kamerana uusimmissa kuvissa on taannoin joulupukilta saatu Canon 60D 50mm objektiivilla. Sitä ennen Panasonicin DZ38 ja aivan ekat kuvat on Panasonicin TZ5:lla. :)

    VastaaPoista
  6. Onpa ihana Kitty kakku! Ja kivalla tavalla toteutettu ja viimisen päälle tehty =)

    VastaaPoista
  7. Voi kun on hieno! Hienoin HelloKitty-kakku jonka olen nähnyt, jotenkin hieman erilainen. :)

    VastaaPoista
  8. Löysin ensimmäistä kertaa blogiisi ja ihastuin heti upeisiin kuviin ja herkullisiin resepteihin! Täällä tulen vierailemaan useasti.

    VastaaPoista
  9. Kaunis kakku ja siististi toteutettu! Olisin kysynyt, että millä tyllalla on tehty reunapursotukset? Itse olen vasta aivan aloittelija pursotusten suhteen ja siksipä kyselen.

    VastaaPoista
  10. Kiitosm kiitos kaikille kommenteista! Kakun pursotuksiin on käytetty isoa lehtityllaa. :)

    http://www.confetti.fi/epages/Confetti.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Confetti/Products/213111

    VastaaPoista
  11. Kaunis kakku, vaaleanpunaisen ja ruskean yhdistelmä on nätti :)

    VastaaPoista