31. joulukuuta 2013

Happy 2014!

Vuoden viimeinen postaus! Lämpimät kiitokset teille kaikille, jotka olette jaksaneet roikkua mukana ja osallistuneet kommenteillanne täällä blogissa.
Me vietämme uuttavuotta lasten kanssa keskenämme kotona, sillä isi on maailmalla. Syömme niinkin upeaa herkkua tänään, kuin nakkikeittoa! Saatamme alkuillasta poltella muutamat tähtisadetikut ja käydä katsomassa ilotulituksia. Meillä tyttäremme (useiden lemmikkieläinten tapaan) pelkää rakettien paukuttelua melkoisen paljon, joten toivon, ettei se olisi kovin hurjaa tänä vuonna. 
Olen edelleen toipilaana, joten meidän uusivuosi on tänä vuonna hieman laiha. Onneksi on ihanat naapurit, joille voi mennä kuokkimaan ja ehkä kilistelemään pientä lasia kuohuvaa! ;) Ihan tyhjin käsin en ajatellut mennä, sillä pakastimessa on tekeytymässä paritkin jäätelöt. Katsotaan mitä niistä tulee, ja jos tulee, niin ensi vuonna aloitetaan heti jätskiherkuilla!

Tämän myötä siis oikein paljon kiitoksia kuluneesta vuodesta ja kaikille teille mitä ihaninta ja upeinta tulevaa vuotta 2014!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti