28. elokuuta 2012

Where the magic happens

Keittiö

The leivontapöytä, jonka alla on kiva lasten pitää majaa..

Olemme öljyjen suurkuluttajia

Ruokailutilaa

Taustalla isosiskon 1v. taideteos

Meidän tyttö eläisi tomaateilla
Pizza tortano


Ritarinkannuksia ruokapöytään

Pikkuveli seuraa kuvauksia
Sähköpostiini on tullut useita pyyntöjä, joissa toivotaan, että esittelisin kotiamme ja ennenkaikkea keittiötämme. En ole mikään tilakuvaaja, kuten kuvista näkyy, mutta tässä teille pieni kurkistus meidän huusholliimme. :)
Keittiömme on ihan "tavallinen" ja yhdistyy ruokailutilaamme. Taidamme viettää eniten aikaa koko kodista tällä alueella. Lasten leikitkin sijoittuvat usein keittiön alueelle, vaikka niitä varten löytyisi ihan oma huonekin. Pidän leikkokukista ja meillä on usein pöydällä tuoreita kukkia, joko kukkakaupasta hankittuja tai kesäisin itsepoimittuja kimppuja.
Leipomisinnostukseni lisäksi olemme mieheni kanssa molemmat melkoisia kulinaristeja ja laitamme ruokaa kotona päivittäin. Eineksiä syödään vain kiireessä ja kiireellä. Tykkäämme pyytää ystäviä kylään ruokailemaan ja istumaan iltaa pitkän kaavan mukaan. Tästä syystä meillä on suuri 8 hengen ruokapöytä vaikka meidän taloudessamme on vain 4 jäsentä! Ruoka- ja leipomisinnostus näkyy jo myös meidän 2-vuotiaassa tyttäressämme, joka osallistuu mielellään kokkailuun ja saattaa istua pöydässäkin ruokailemassa niin pitkään kuin (hyvää) ruokaa riittää. Lemppareita isosiskolla ovat tomaatit ja avokado. Pikkuveljellä on vielä oma henkilökohtainen baari käytössä ainoana ravinnonlähteenä, joten jää nähtävksi liittyykö hän meidän muiden kulinaristien joukkoon. 
Tässä keittiöstä kuvia napsiessa tekaisin sivussa pikaisesti tuollaisen Pizza Tortanon. Leivän sisälle nakkelin kaikki jämät sunnuntain pizzakesteissä ylijääneistä aineksista. Väliin meni mm. kinkkua, juustoa, vuohenjuustoa ja itsetehtyä tomaattisoossia. Hyvää oli! 
Mutta tässäpä tämä osuus, toivottavasti piditte!

1 kommentti: