18. syyskuuta 2011

Robertin ristiäiskakut
Nämä kakut matkasivat aiemmin julkaistun sitrusjuustokakun kera pienen Robert pojan kastejuhliin. Robertin vanhempien kakkutoiveena oli vaaleansininen väritys. Olin joskus kauan sitten nähnyt jossain tälläisen vastaavalla idealla toteutetun pyykkinaru-kakun ja siittä lähtien olen odottanut tilaisuutta sen tekoon. Kakkuun tuli pyykkinarun lisäksi pieni lentokone lentelemään taivaalle ikään kuin muistuttamaan hieman pienen juhlijan vanhemmista.

Ison kakun lisäksi mukaan lähti pieni 10cm halkaisijaltaan oleva gluteeniton kakku, jonka sommittelin isomman kakun mukaan. Molemmissa kakuissa oli täytteenä mansikka- ja suklaavaahdot. Kostutuksen hoiti itsetehty mieto mansikkamehu. Kakkujen pinta on sokerimassaa ja koristukset vaahtokarkkimassan ja sokerimassan sekoitusta. Tämä oli pitkästä aikaa mieluista kakkuprojekti, sillä en olekaan vähään aikaan päässyt tekemään näitä hempeitä ristiäiskakkuja. :)

Tämän jälkeen onkin tiedossa blogissa pieni lähetystauko. Seuraavan kerran palaamme kakkujen ja leipomuksien pariin jälleen lokakuussa. Lokakuussa onkin luvassa kaikkea kivaa ja minä teen silloin myös paluun työelämään. Siihen asti toivottelen kaikille lukijoille oikein mukavaa syyskuun loppua!


Robertille onnittelut komeasta nimestä!

8 kommenttia:

 1. Tosi kaunis kakku. Mä olen tehnyt pyykkinarukakkuja myös muutaman, kun tuli ainakin Kakkukellarissa joskus sellainen vastaan. :) Tosi kauniit värit on tässä ja taidanpa ottaa vähän mallia, kun on muutama ristiäiskakku taas tiedossa.

  Ja hassua, olen jo yhden bodyn kuvan kerran tulostanut, kun ajattelin tehdä bodykakun. Ehdit ensin. ;)

  Kaunista syksyä!

  VastaaPoista
 2. Kauniita, ihanasti erilaiset ristiäiskakut!

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ihana värimaailma :) todella kaunis kakku :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanat! Tosi kauniit ja kivan kekseliäät kakut. Miten tollasia raaskii edes syödä...?

  VastaaPoista
 5. Voi ei miten ihanat kakut! Sä olet niin taitava.

  VastaaPoista
 6. Ihana kakku! Kiva koristeluidea ja kauniit värit!

  VastaaPoista
 7. Ihania kakkuja sinulla! Linkitän blogisi sivuilleni, jotta löydän takaisin. ;)

  VastaaPoista