1. maaliskuuta 2011

On the move..
Aika moni on ihmetellyt, miten minulla on aikaa pitää tätä blogia pienen vauvan kanssa ja kun mieskin on vielä reissutyössä lähes puolet kuukaudesta. Oikeastaan kun selailee muitakin leivontablogeja niin huomaa, että aika monessa leipuriperheessä on useampiakin lapsia. Silti heidän ahkerat äitinsä ehtivät leipomaan ja kokkailemaan mitä upeampia luomuksia. Kun tämä meidän neitimme oli pieni, nukkui hän PALJON (niin kai useimmat vauvat?). Muutenkin hän on onneksemme erittäin hyväntuulinen persoona ja eipä meillä paljoa itketä. Se lienee myös syy siihen, miksi aikaa on tälle harrastukselle ja ehkä myös se, että tyttö nukkuu 3-4h päikkäreitä... vielä. :)

Mutta, mutta.... Meidän verkkaiseen arkeen on pikku hiljaa hiipinyt muutoksen tuulet. Tyttö nimittäin yrittää kovasti lähteä kävelemään (!!!!!!) ja ikäähän on se 7 kuukautta! Kontatakkaan ei vielä osata, mutta ryömimällä mennään ja lujaa. Äidin piti äkkiä tilata serkun pieneksi jäänyt "pehmokypärä", jotta tuota pientä päätä edes jokin suojaisi kun kaikkea vasten pitäisi kiivetä ja mahdollisimman paljon seisoskella. Kuvissa ollaan tutkimusreissulla äidin leivontapöydällä ja kuten arvata saattaa, alimmat hyllyt ovat tyhjennetty!

Eli meillä mennään silmät selässä ja jotenkin minulla on sellainen fiilis, että ei tämä tästä ainakaan rauhallisemmaksi muutu vähään aikaan....

9 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia=)! Ja niin teemaan sopiva bodykin pienellä! Ihana blogi Sinulla muuten! Olen pitkään käynyt täällä ihailemassa.

  VastaaPoista
 2. Taitaa pikku-neidistä kehkeytyä äidille hyvä apulainen leivonta hommiin, kun vispilät ja kulhot jo nyt noin paljon kiinnostavat:) Ja aivan ihana body.

  Linkitin sinut blogiini, toivottavasti sopii?

  VastaaPoista
 3. Meni jotenkin ihan pieleen tuo ensimmäinen vastaus! Juu, pikku apulaisleipuria ei kovinkaan kiinnosta mitkään omat lelut vaan kaikki kipot, kupit ja kapustat ovat kaikkein mieluisimpia. Niillä on kiva paukuttaa lattiaa! :) Äiteellä lienee myös osuutta asiaan, kuten myös vaatevalintoihin! ;) Ja saapi toki linkittää!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia !
  Tomera neiti! :)

  VastaaPoista
 5. Niin ihana body pikkuisella. Itselläni ei vielä lapsia mutta sitten kun niitä suodaan niin varmasti löytyy jotain muffari aiheisia vaatetuksia =) ensimmäistä kertaa käyn blogissasi, toivottavasti saa linkittää =)

  VastaaPoista
 6. En edes tiedä mitä kautta sivullesi eksyin, mutta voi miten kauniita leipomuksia ja voi, miten söpöjä kuvia pikku cupcakesta! :D

  VastaaPoista