2. heinäkuuta 2010

Tutti Frutti marengit


Innostuin Brita-kakun seurauksena hieman tuosta marengista ja halusin kokeilla miten marengin teko onnistuisi itseltä. Kaapissa oli ollut jo pari kuukautta Tutti Frutti Crush pussukka lojumassa ja kun bongasin Ahonlaidan blogista turkinpippuriset marengit päätin kokeilla tälläistä hedelmäversiota samalla reseptillä. Noh, eihän niistä kauniita tullut. Taisin pursotella niitä liian aikaisin ja massa oli vielä liian lämmintä, koska ne eivät suostuneet pitämään muotoaan. Muutoin marengit onnistuivat makunsa ja koostumuksensa puolesta. Olisin myös kaivannut hiukan enemmän väriä näihin mutta kyllähän nämä tälläisenä kotinaposteltavana menee. Sanoisin, että näiden teko ei loppujen lopuksi ollut ollenkaan hankalaa ja pienellä luovuudella saa varmasti upeitakin luomuksia aikaiseksi vaikkapa joihinkin teemajuhliin. Ensi kerralla sitten!

2 kommenttia:

  1. Ihana uusi blogi! Onpa todellakin kauniita kuvia sinulla!!! Ja ihania leivonnaisia <3

    VastaaPoista
  2. Hei tää tuttifrutti voiskin olla hauska idea myös! Tuota marenkivaahtoa saa tosiaan jonkun aikaa vatkailla ennen kuin se jäähtyy, itse käytän pehmeitä kylmäpakkauksia kulhon ympärillä jäähdytyksen nopeuttamiseksi. :)

    VastaaPoista