30. huhtikuuta 2014

Autokakku


Viime viikonloppuna juhlimme kummipojan kaksivuotissynttäreitä. Pääsin kakkuilemaan pitkästä aikaa ja pikaisella aikataululla syntyi tämmöinen autokakku. Kummipoikani on varsinainen automies, joten teema oli helppo. Makuna kakussa oli vadelma-sitruunatäyte. Koristeet ovat sokerimassaa.

Kummipoikani vanhemmat olivat mielestäni tehneet syntymäpäiväjuhlilla varsin fiksusti, sillä siellä ei ollut tarjolla mitään erityistä "namia". Lapsille oli rusinoita ja karnevaalikeksejä. Makein juttu taisi olla tämä kakku. Aikuiset puolestaan arvostivat lohipiirakkaa ja voileipäkakkua. Tälläinen tarjoilu oli itseasiassa mukavaa vaihtelua näin heti pääsiäisen (ja tulevan vapun) välillä, sillä suklaamunia ym. on tullut syötyä ihan riittämiin.

Mutta tämmöiset pikaterkut tällä kertaa! Hauskaa Vappua kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Hei Suvi!

  Kylläpä on taas kauniita kuvia ja upea kakku! :-) haluaisin vain udella, että miten oletkaan päällystänyt tuon autokakun? Onko siinä kakun päällä esimerkiksi pyöreä kiekko vihreää sokerimassaa ja reunoilla vihreäksi värjättyä kermavaahtoa? Yritin kuvasta päätellä, mutta ajattelin nyt kuitenkin varmistaa itse leipojattarelta. :-) Tässä yritän metsästää joitain uusia ideoita tyttäreni 3v. synttärikakkuun...

  Ja samalla kaunis kiitos tästä ihanasta blogista, olen seurannut blogiasi varmaankin jo kolme vuotta ja tämä on mielestäni ihan leivontablogien aatelia! <3 :-)

  Oikein loistavaa kevään jatkoa toivottaen Satu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Satu! Kiitos kauniista sanoistasi ja pahoittelut, että vastaus tulee vasta nyt! Sinun arvauksesi meni täysin oikein. Päällä on sokerimassakiekko ja reunat ovat itseasiassa värjättyä Flora Vispiä. Vierasta jotenkin tuota täysin sokerimassan peitossa olevaa kakkua, ja teenkin semmoisia nykyään vain jos on pakko (maku kärsii! :) )
   Ihanaa kesää sinulle!

   Poista
 2. Hei Suvi!

  Minulla olisi kysymys blogin ylläpidosta, Miten saat muokattua tuota profiilikuvaa isommaksi niin että se myös pysyy terävänä? Itse suurensin profiilikuvaa lisäämällä uuden ccs-koodin,mutta kuva on epätarkka.. kiitos jos ehdit vastailla!

  Sarlotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sarlotta! En ole ihan varma, mitä kuvaa tarkoitat. Mutta jos tarkoitat tuota omakuvaa, niin siinä varmaankin suurimpia tekijöitä on kuvan laatu/megapikselit. Tuo oma kuvani on otettu ihan ammattikuvaajalla ja sen vuoksi esim. kestää suurennusta huomattavasti paremmin, mutta on vastaavasti aika monen megan tiedostokin.

   Poista
 3. Hei! Olisiko mitenkään mahdollista saada reseptiä?

  VastaaPoista