20. heinäkuuta 2014

Rennot jätskibileet









Vietimme eilen tyttäremme 4-vuotis syntymäpäiviä. Instagramia seuranneet ovat saattaneet huomata, että tulin juhliin suoraan New Yorkista. Tänä vuonna en siis ollut valmistelemassa juhlia millään muotoa, vaan kaikki jäi iskän harteille. Sen verran olimme mieheni kanssa etukäteen sopineet, että tänä vuonna juhlat olisivat hyvin rennot, ja tarjoilu koostuisi pääsääntöisesti jäätelöstä ja hodareista. Olihan meillä toki kakkukin (joka minun piti alunperin tehdä, mutta jumiuduin ylimääräiseksi päiväksi NYC:iin), mikä oli siis iskän tekemä ja varsin hieno (sympaattinen) sellainen.
Jätskibaari osottautui suureksi menestykseksi. Tyttö oli _aivan haltioissaan_ koko juhlien ajan, ja ahkeroikin lähes tauotta "jätskikiskan myyjänä". 
Myös muut lapset tykkäsivät jätskikopista, sillä asiakkaita oli jonoksi asti. Nakkisämpylät tekivät nekin kauppansa, ja kun kaiken tarjoili hyvin kauniista kertakäyttöastioista, ei juhlat olisi voineet olla rennommat. Sää suosi, mieli oli rento ja sekä lapset että aikuiset olivat iloisia. 

Jäätelömakuina meillä oli vaniljaa, päärynää, salmiakkia, mansikkaa ja toffeeta. Pienet vaahtokarkit ja suklaalla päällystetyt auringonkukan siemenet ostin alkukuusta ollessani Torontossa. Suklaa- ja mansikkakastikkeet ja kermavaahto kuuluvat myös asiallisen jätskikopin valikoimiin. Kauniit kertakäyttöastiat ja koristeet ovat Sweet Tootin, ja ne hankin Confetista. Itse jätskikoppi on ostettu jo alkukesästä IKEAsta. 

Vaikka juhlat on juhlittu olemme vielä tänään leikkineet jätskikiskaa. Luulenpa, että tämä koppi on vielä pitkään kesän leikeissä mukana. Itselläni alkaa huomenna vihdoin hoitovapaa ja samalla koko perhe vaihtaa vapaalle. Toivottavasti säät hellii meitä lämmöllään vielä pitkään!

Ihanaa keskikesää kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihania kuvia, myyjä on suloinen. Vaikka lapset kakusta meillä tykkääkin, niin oon huomannut, että strösseleillä ja nameilla varustettu jätskibaari vetää parhaiten väkeä :D Tuo kiska olis kyllä mainio hankinta.

    VastaaPoista
  2. Oih! Juuri jäätelökoneen hankkineena tekisi mieleni järjestää kunnon lastenkutsut. Pitänee odottaa kuitenkin vielä ensi kesän lämpöä, jotta tämä haave pääse toteutumaan. Tarvitsen lainaan myös jonkun toisen lapsia, sillä omia ei vielä ole. Ehkä rupean vaan siksi naapuruston mukavaksi tädiksi! :)

    VastaaPoista
  3. Jätskipileet olivat kyllä senmoinen suksee, että menee vakavasti harkintaan myös ensi kesälle. Tai ehkäpä meidän mimmi on sitten jo sen verta iso, että osaa itse kertoa mitä haluaa. :)

    VastaaPoista