8. syyskuuta 2013

Tuunattu tarjoilu


Olen leiponut mustikkapiirakkaa usein tässä loppukesän ja alkusyksyn aikana, sillä onhan se yksi perheemme kestosuosikeista. Nyt kun on riittänyt lämpimiä päiviä, olemme herkutelleet myös jäätelöllä. Lapset rakastavat syödä jäätelönsä tötteröstä. Perinteinen tyyli, jossa jäätelö lusikoidaan kulhosta tuntuu olevan ihan out! 
Sekoittelin siis tämän tötterövillityksen innoittamana muropohjaan tehtyä mustikkapiirakkaa ja sopivasti pehmennyttä vaniljakermajäätelöä keskenään isossa kulhossa. Tämän jälkeen rullailin parit pallot jäätelökauhalla ja asetin ne tötteröihin. Suosio oli taattu! 
Tätä ideaa voi helposti jalostaa eteenpäin - marjoja, keksimurua, piparitaikinaa, you name it, lista on lähes loputon. Lämpimiä päiviä taitaa vielä olla muutama jäljellä, joten äkkiä kaikki tötterötehtailemaan - pidetään kesästä vielä hetki kiinni!

4 kommenttia:

 1. Ihana mustikkasuu ja t o d e l l a herkullisen kuuloinen ja -näköinen jätski!! Aino Mustikkapiirakka on ihan mun suosikki ja tämä on taatusti parempaa!

  Mistä ostat nuo tötterövohvelit?

  VastaaPoista
 2. Hyvä idea ja niin herkullista :)
  Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 3. Löysin tänään blogisi, ja voi, miten ihana hyvän mielen blogi tämä onkaan. Ihana tämä jäätelöpäivitys. Pakko itsekin testata jotain tuollaista ihanaa herkkua! Olen itse vasta perustanut oman blogini, käy kurkkaamassa jos ehdit :) http://keittioavecamour.blogspot.fi/

  VastaaPoista