29. joulukuuta 2012

MustaherukkajäädykeHeipparallaa! Joulu on ohitettu ja seuraavat pippalot onkin jo aivan oven takana! Jouluna sain (mikäli se on edes mahdollista) pienimuotoiset överit suklaasta, joten uudeksivuodeksi pöytään pitää saada jotain aivan muuta.
Jäädykkeet toimii aina ja kirpsakka mustaherukka päätyi tällä kertaa mausteeksi. 
Ohje on vanha tuttu täältä, vadelmat vaihtuivat vain paseerattuun mustaherukkaan ja pienet vuoat yhteen suureen. Vadelmia ei tosin täysin unohdettu, sillä ne pääsivät koristukseksi mantelirouheen ja kinuskikastikkeen kera jäädykkeen päälle.
Varsinainen uudenvuoden menu on vielä hakusessa, mutta päätin, että ainakin itsetehtyä perunasalaattia tullaan tarjoilemaan meidän huushollissa. Mitä teillä syödään uutena vuotena?

3 kommenttia:

  1. Kauniin näköinen! Raikkaat ja kirpeät kakut ovat todellakin hyvä vastapaino kaikelle suklaalle ja makealle tähän aikaan vuodesta.:) Vietämme uutta vuotta kotona, joten teen myöskin itse perunasalaatin meidän perheelle, mahdollisesti myös tapaksia.:)

    VastaaPoista
  2. Näyttää herkulliselta ! Meillä oli viime yön karpalojäähdykkeet pakastimessa ja herkullisia on. c(: Edellisenä uutenavuotena meillä syötiin porkkanapiirakkaa ja samaa luultavasti tälläki kertaa - ainakin toivon nii. :>

    VastaaPoista
  3. Aaaaaaak! Tää näyttää niiiiiin ihanalta :D Voi kunpa voisin tuosta lusikalla kauhaista palasen! :D

    VastaaPoista