10. syyskuuta 2012

Treffit


Mökki ja meri


Sulassa sovussa

Jokaiselle..
..jotakin.
Tänään vietimme työporukan kesken mammatreffejä kolleegan mökillä. On sanomattakin selvää, että vilinää ja vilskettä riitti, kun taloon tupsahti yhtäkkiä reilut kymmenisen mammaa jälkikasvuineen! Tarjoilupuoli oli hoidettu nyyttäriperiaatteella ja verannan ruokapöytä notkuikin kaiken maailman herkuista. Aiheena meillä oli syksyinen sadonkorjuu. Itse osallistuin herkutteluun viemällä sekä kasvispizzoja, että suklaisia viikunapizzoja (inspiraatiota täältä). Näiden lisäksi nautimme mm. bataattikeittoa juureslastuilla, patonkia eri levitteillä ja juustoilla, mustikka- ja omenapiirakkaa, sekä ruunsas määrä erilaisia makeisia ja pähkinöitä. Taisi pöydässä olla myös itsetehtyä puolukka-vadelmamehua!
Aikaa treffeillä vierähti reippaat 4 tuntia ja samalla tuli tankattua vatsa täyteen ja mieli virkeäksi. :)
Nyt meidän pikkuherra on jo unten mailla ja tämän mamman on kiire kömpiä perään. Kiitos vielä mökin ehtivälle emännälle ja muille ihanille äiteille, sekä heidän valloittaville vauvoille tämän päivän (ja viikon) piristysruiskeesta! 

10 kommenttia:

 1. Haha ihana vauvakasa! <3 Mahtava kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Kuvasta uupuu vielä kolme vauvaa, jotka olivat unten mailla. Kyllä oli melkoinen vilske! :)

   Poista
 2. Oi, kokonainen sohvallinen ihania höpönassukoita! <3 Ja kaupan päälle vielä kauniit maisemat ja mahtavia herkkuja, vähemmästäkin jo mieli virkistyy. :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Olivat kyllä, kohtahan saakin alkaa järjestelemään mamma&vauva-pikkujouluja! :)

   Poista
 4. Upeita nuo tekemäsi viikunapitsat! Mitä niihin oikein tuli? :)

  VastaaPoista
 5. Hui, lomailu ja huono nettiyhteys on estänyt vastailun! Jokatapauksessa, pizzoihin tuli ricottajuustoa, tummaa suklaata ja tuoreita viikunan siivuja! :)

  VastaaPoista