5. toukokuuta 2011

Kiitoskakku


Tämän kakun tein tuttavalle, joka halusi viedä sairaalaan jotain kiitokseksi hänen hyvästä hoidostaan ja palvelusta. Oli mukavaa välillä tehdä sellaista, joka on ihan puhtaasti tehty ilahduttamista varten. Olen muutenkin sitä mieltä, että hyvästä palvelusta pitäisi useammin antaa postitiivista palautetta, sillä se on monen ammatin suola. Valittaminen tuntuu olevan paljon yleisempää ja helpompaa mutta aidon kiitoksen sanominen unohtuu liian usein, myös itselläni. Tätä kakkua tehdessäni päätinkin, että ensi kerralla saadessani hyvää palvelua aion siittä myös antaa kiitokset. :)

Kakkussa on sokerikakkupohja, joka on kostutettu vaniljamaidolla. Välissä ihana mansikkavaahto, joka on hurjaa vauhtia noussut monen kakunmaistajan suosikiksi. Täyte on alunperin Pullahiiren käsialaa, joten kiitokset hänelle siittä! Koristelu on tehty jälleen kerran sokerimassasta. Harmikseni jouduin toteamaan, että tällä kertaa ostamani sokerimassaerä oli hyvin murenevaa sorttia ja se meinasi aiheuttaa hieman päänvaivaa. Lopputulos oli tälläinen ja toivottavasti kakku maistui sairaalaosaston hoitohenkilökunnalle!

3 kommenttia:

  1. Hieno kakku, yksinkertaisen kaunista. Tuolla kakulla on kyllä lähtenyt kaunis kiitos. ^^

    VastaaPoista
  2. Näin kakun sattumalta ihan livenä eikä mitään kuorrutus"vikoja" ainakaan huomannut. Ihania nämä muutkin leipomukset! Taitava reissu-Roosa olet!

    VastaaPoista