tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post7361857738898367584..comments2024-03-19T18:56:40.507+02:00Comments on Belle Baie: Kukkainen kakkuSuvihttp://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-2493397481352668722010-11-01T10:28:19.939+02:002010-11-01T10:28:19.939+02:00Voi että on kaunis kakku! Onnistuit ehdottomasti t...Voi että on kaunis kakku! Onnistuit ehdottomasti tyylikkyydessä :)Mhttps://www.blogger.com/profile/01478834782591531373noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-61845722746652772082010-10-29T21:45:27.449+03:002010-10-29T21:45:27.449+03:00Todella kaunis, tyylikäs kakku!
Jaksuja ja energia...Todella kaunis, tyylikäs kakku!<br />Jaksuja ja energiaa remppaan ja muuttoon!Sumihttps://www.blogger.com/profile/17068948342225370703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-91893075481479597582010-10-29T00:25:31.276+03:002010-10-29T00:25:31.276+03:00Voi hyvä tavaton kun on kauniisti koristeltu kakku...Voi hyvä tavaton kun on kauniisti koristeltu kakku <3 Ja miten ihana lahja! Tykkään sinun tyylistä! Jaksamisia muuttohommiin.Merjahttp://meppu.vuodatus.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-18806739376052022042010-10-28T23:24:04.324+03:002010-10-28T23:24:04.324+03:00Marjo: Jos teet ns. litteitä koristeita, jotka tul...Marjo: Jos teet ns. litteitä koristeita, jotka tulevat kuvan lailla kiinni kakun pintaan, voi ne laittaa samantien kakun päälle. Samoin myös jos teet ns."tiivitä" koristeita (esim. pallo) Mutta jos teet koholla olevia ja ohuita osia sisältäviä koristeita, kuten esim. tämän kakun kukat, niin niiden kannattaa antaa kuivua kunnolla. Itse tein alkuaikoina sen virheen, etten antanut koristeiden kuivua kunnolla ja ne sitten murenivat. Hyvä kuivumisaika olisi 1vrk-2vrk. Toivottavasti saat kakun onnistumaan! :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-30184655254611322642010-10-28T23:08:14.947+03:002010-10-28T23:08:14.947+03:00Kiitos ohjeista, jospa minäkin onnistuisin ;) Miet...Kiitos ohjeista, jospa minäkin onnistuisin ;) Mietin tässä vielä sellaista, että kun sokerimassasta tekee koristeita, niin täytyykö niiden antaa kuivua ennen kakun päälle laittamista ja jos täytyy, niin kauanko? Olin nimittäin ajatellut laittaa koristeet heti tekemisen jälkeen kakun päälle ja kakun lähes samantien tarjolle... Mutta luin äskettäin kinuskikissan blogia, jossa koristeet olikin tehty ennakkoon ja jätetty kuivumaan ennen kakun päälle laittamista.Marjonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-77106396810809256732010-10-28T19:57:38.653+03:002010-10-28T19:57:38.653+03:00Kiitos taas kaikille, kyllä lämmittää mieltä. :)
...Kiitos taas kaikille, kyllä lämmittää mieltä. :) <br /><br />Marjo: Vaahtokarkkimassa on ehdottomasti kaulittavuudeltaan ja käsiteltävyydeltään parempaa kakun päälliseksi kuin sokerimassa. Sokerimassa hajoaa huomattavasti helpommin. Vielä en ole kokeillut tehdä koristeita vaahtokarkkimassasta, joten en osaa ihan tarkkaan sanoa niistä ominaisuuksista. Itse olen käyttänyt vain ja ainoastaan sokerimassaa koristeisiin. Sanoisin, että kun käytät massaa (ihan kumpaa tahansa) kakun päälliseksi, niin kaulitse se n. 3mm paksuksi. Vaahtokarkkimassa kestää jopa ohuempana, mutta pitää varoa ettei paista läpi! Kaulitse massat tomusokeroidella alustalla. Muista myös laittaa massojen alle "eriste". Vaahtokarkkimassan alle riittää kerma, mutta jos käytät sokerimassaa niin suosittelen sokerikreemiä. :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-80618162317626454032010-10-28T16:12:26.264+03:002010-10-28T16:12:26.264+03:00WAU!! Kerrassaan upea kakku! Olisipa mullakin tuol...WAU!! Kerrassaan upea kakku! Olisipa mullakin tuollainen taito hyppysissä :) Mulla on pian kokeilussa tuo juuri confetin vaahtokarkkimassa ja myös sokerimassa ihka ensimmäistä kertaa. Olisiko sulla vinkkejä miten ne saa parhaiten, ilmeisesti kaulittua, ohkaisiksi ja näin sopiviksi kakun päälle ja koristemuotteja varten? Kuinka ohkaisiksi ne kannattaa kaulia?Marjonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-16387860793892721262010-10-28T14:56:04.508+03:002010-10-28T14:56:04.508+03:00Onpa kaunis kakku!!!Onpa kaunis kakku!!!Inksuliinihttp://inksuliini.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-9177501002528024652010-10-28T14:25:05.225+03:002010-10-28T14:25:05.225+03:00Tyylikkyyn on onnistunut, todella upea ja ihana ka...Tyylikkyyn on onnistunut, todella upea ja ihana kakku!!! Onnea myös muuttorumbaan.Marsahttp://marsankakut.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-53456076479928793152010-10-28T14:16:55.541+03:002010-10-28T14:16:55.541+03:00Kaunis - suorastaan Chanelmaisen tyylikäs.Kaunis - suorastaan Chanelmaisen tyylikäs.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-69541570663783526792010-10-28T13:26:10.953+03:002010-10-28T13:26:10.953+03:00Wau mikä kakku.Wau mikä kakku.Tupuhttps://www.blogger.com/profile/09389088005860303166noreply@blogger.com