tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post606942125272854821..comments2024-03-19T18:56:40.507+02:00Comments on Belle Baie: The Pataleipä Suvihttp://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-28657611241306180172024-03-04T17:56:36.139+02:002024-03-04T17:56:36.139+02:00Taas "vähän" myöhässä trendileipomusten ...Taas "vähän" myöhässä trendileipomusten suhteen mutta aion kokeilla ohjettasi. Månstrålehttps://www.blogger.com/profile/01815272138573948425noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-55468916993425943922019-07-06T15:34:33.403+03:002019-07-06T15:34:33.403+03:00Leivästäni tulee tiivis "juntta".Ei nous...Leivästäni tulee tiivis "juntta".Ei nouse kunnolla näillä ohjeilla.Olen noudattanut ohjeita tarkasti.Onkohan keittiön lämpötila +16...18 liian matala nostatukseen(nousee ensin ja "läsähtää" sitten)reppurihttps://www.blogger.com/profile/01070986980727513549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-22997924306466944572017-02-13T01:33:53.620+02:002017-02-13T01:33:53.620+02:00Onko kukaan kokeillut tehdä tätä CrocPotissa? Ajat...Onko kukaan kokeillut tehdä tätä CrocPotissa? Ajattelin ite kokeilla Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-65366547384449492682014-11-20T12:00:28.896+02:002014-11-20T12:00:28.896+02:00Minäkin kokeilen tätä reseptiä kuivahiivan kera. S...Minäkin kokeilen tätä reseptiä kuivahiivan kera. Saa nähdä millainen leipä tulee :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-45228055078042218062014-09-24T21:51:12.039+03:002014-09-24T21:51:12.039+03:00Moi
hyvä kirjoitus olen itse tehnyt Gloria lehden ...Moi<br />hyvä kirjoitus olen itse tehnyt Gloria lehden ohjeella oliivi leipää ... se on taivaallista Samat suhteet aineilla<br />http://viikonloppukokki.blogspot.fi/2014/03/lauantain-leivonnainen-padassa.html<br /><br />kirsihttps://www.blogger.com/profile/15954304503929242652noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-32042535405870253682014-07-24T13:04:05.307+03:002014-07-24T13:04:05.307+03:00Hei!
Itselläni myös kokeilussa tämä ohje. Laitoin ...Hei!<br />Itselläni myös kokeilussa tämä ohje. Laitoin kuivahiivaa ja pidin taikinaa jääkaapissa n. 18h. Minkäänlaista kohoamista ei tapahtunut enkä saanut taikinasta palloa pyörittelemällä jauhotetulla pöydällä (ja lisäsinkin jauhoa) vaan se jäi lätyksi eikä vastaanottanut enää jauhoja vaan pinta halkeili. Eikä taikina kohonnut mihinkään kun liinan alle jätin uunin lämpenemisen ajaksi ja yrittäessä nostaa taikinaa pataan niin se oli melko löysää. Nyt leipä uunissa, saappaat nähä mitä siitä tulee :D<br /><br />-HennaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-87950574012617243232014-06-02T15:04:17.688+03:002014-06-02T15:04:17.688+03:00Hei kaikki. Minulla on käytössä 3,5l valurautapata...Hei kaikki. Minulla on käytössä 3,5l valurautapata. :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-60023486327885363532014-05-30T14:47:48.597+03:002014-05-30T14:47:48.597+03:003 litraa on ihan hyvä, sallii pienen lisäyksen tai...3 litraa on ihan hyvä, sallii pienen lisäyksen taikinaan tarvittaessa, itse käytän sisältä posliinista tiilipataa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-63388504764593809452014-05-16T16:29:52.399+03:002014-05-16T16:29:52.399+03:00Tää on ihan huippuohje. Olen tehnyt 3 litran teräs...Tää on ihan huippuohje. Olen tehnyt 3 litran teräskattilassa ja on onnistunut hienosti.<br />Terveisin HeidiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-77471136168168428102014-05-14T19:49:53.611+03:002014-05-14T19:49:53.611+03:00Minua kiinnostaisi myös tietää padan koko.Minua kiinnostaisi myös tietää padan koko.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-68561707111569223952014-05-09T16:32:09.748+03:002014-05-09T16:32:09.748+03:00Hei! Tein leipää tänään ja se onnistui hyvin, mutt...Hei! Tein leipää tänään ja se onnistui hyvin, mutta taikina ei näyttänyt yhtään siltä miltä sinulla vaan se oli aivan löysää kohotuksen jälkeenkin. Jauhoja lisäsin reippaasti pöydälle, mutta ei se auttanut...Missähän vika voisi olla? <br /><br />Jonnahttps://www.blogger.com/profile/05889596753211890533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-25211994811169601202014-05-02T13:46:25.134+03:002014-05-02T13:46:25.134+03:00Hei,
Miten suuri padan pitää olla (siis vaikka lit...Hei,<br />Miten suuri padan pitää olla (siis vaikka litroissa)? Ihanan näköinen leipä!<br /><br />Terveisin,<br /><br />TiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-5189528015632799722014-04-17T22:39:54.051+03:002014-04-17T22:39:54.051+03:00Kiitos vinkeistä! Ehkä uskallan laittaa TOOLsini u...Kiitos vinkeistä! Ehkä uskallan laittaa TOOLsini uuniin :) ja tehdä pieniä lese- (ja pähkinä?!)lisäyksiä. Tulen kertomaan kuinka kävi jos ehdin kokeilla.Tanjahttps://www.blogger.com/profile/08908309640968724390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-38661952313219308112014-04-17T21:19:31.496+03:002014-04-17T21:19:31.496+03:00Hei Tanja! Kattilaa on käytetty myös ja kuulemma i...Hei Tanja! Kattilaa on käytetty myös ja kuulemma ihan hyvin lopputuloksin, joku jopa itseasiassa kertoi tämän myös kulkevan nimellä kattilaleipä. Huomioitavaa on se, kattilan pitää tietysti olla ilman muoviosia. :)<br /><br />Kokeilisin rohkeasti eri jauhoilla tai leseillä. Kuohkeus tulee nimenomaa nyt vehnäjauhoista, joten pitäisin suhteen 1/3 leseitä/hiutaleita/tms. ja 2/3 vehnäjauhoja.Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-82343144060108874842014-04-15T20:43:21.096+03:002014-04-15T20:43:21.096+03:00Ihana ohje ja herkullisen näköinen leipä! Jäin mie...Ihana ohje ja herkullisen näköinen leipä! Jäin miettimään, että jos tekee tavallisessa kattilassa, niin eikö kattila kärsi kun sen laittaa tyhjänä uuniin..?<br /><br />Mitä luulet, onnistuuko "terveellisempi" versio, eli jos lisää kuitua (esim. leseitä, hiutaleita tms. ja tummempia jauhoja..? Vai onko tällaisen leivän pointti nimenomaan vaaleissa jauhoissa..?Tanjahttps://www.blogger.com/profile/08908309640968724390noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-72413660754099066272014-04-10T20:07:42.555+03:002014-04-10T20:07:42.555+03:00Olen lisännyt ne jauhojen kanssa yhtä aikaa. :) Olen lisännyt ne jauhojen kanssa yhtä aikaa. :) Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-90088719632900371682014-04-10T20:05:21.406+03:002014-04-10T20:05:21.406+03:00Hei! Uskoisin, että tuo kermansaven hotpot soveltu...Hei! Uskoisin, että tuo kermansaven hotpot soveltuu tämän leivän tekoon varsin hyvin, muistat vaan laittaa uuniin yhtä aikaa, kun laitat lämmön päälle, jolloin padan kuumeneminen tapahtuu tasaisesti. Pataa ei tarvitse voidella - juju on siinä, että pata on niin kuuma, että taikina paistuu välittömästi. Jos taikinaa kuumentaisi kylmässä padassa, se todennäköisesti tarttuisi ikävästi kiinni. Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-43013232382164078742014-04-10T20:01:12.284+03:002014-04-10T20:01:12.284+03:00Sanos muuta. Meillä lapset pitää tästä leivästä, k...Sanos muuta. Meillä lapset pitää tästä leivästä, kuin hullu puurosta. Muita leipiä syövät uunituoreena, mutta tämä menee vielä parin päivän jälkeen. :) Meilläkin leivotaan tätä varmaan taas viikonlopuksi!Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-72005911364168773022014-04-10T20:00:01.948+03:002014-04-10T20:00:01.948+03:00Ole hyvä! Tulehan kertomaan sitten, mitä tykkäsit!...Ole hyvä! Tulehan kertomaan sitten, mitä tykkäsit! :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-85624661852205610252014-04-10T08:39:52.098+03:002014-04-10T08:39:52.098+03:00Ihana! Missä vaiheessa lisäät ns mausteet?Ihana! Missä vaiheessa lisäät ns mausteet?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16866412470285402544noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-86074481467125870802014-04-10T06:21:16.297+03:002014-04-10T06:21:16.297+03:00Tarvitseeko pataa voidella? Itselläni on sellainen...Tarvitseeko pataa voidella? Itselläni on sellainen Kerman Saven Hotpot-pata, kävisikö se? Eikö leipä tartu kiinni pataan??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-6671407762107309302014-04-09T23:06:08.561+03:002014-04-09T23:06:08.561+03:00Tämä on noussut meidän perheen sunnuntain ehdottom...Tämä on noussut meidän perheen sunnuntain ehdottomaksi aamiaissuosikiksi. Helppoa ja takuuvarmaa! Tulispa jo viikonloppu, niin pata pääsee taas käyttöön ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15028330270416116489noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-35655597802186512562014-04-09T21:36:10.511+03:002014-04-09T21:36:10.511+03:00Tätä en ole minäkään vielä testannut, mutta parhai...Tätä en ole minäkään vielä testannut, mutta parhaimmat sämppärini olen jo vuoden verran tehnyt samantyylisellä taikinalla (mutta sekaan myös maitoa), myöskin kevyellä taikinan pyöräytyksellä hyvin jauhotetulla pöydällä ja parin tunnin kohotuksella... tulee samanlaista, rustiikkisen kuohkeaa sämpylää :) Tämäkin menee siis taatusti testiin, kiitos!Tyynehttp://www.lily.fi/blogit/sukat-makkarallanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-51083948492428346502014-04-09T19:47:18.643+03:002014-04-09T19:47:18.643+03:00Niin on! Olen ihan pöyristynyt, etten ole tajunnut...Niin on! Olen ihan pöyristynyt, etten ole tajunnut tätä aiemmin.Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-78652161180253402142014-04-09T19:46:30.334+03:002014-04-09T19:46:30.334+03:00Hei Jutta! Hiivan määrä ei ole niin oleellinen. Al...Hei Jutta! Hiivan määrä ei ole niin oleellinen. Alkuperäiseen ohjeeseen tulee n. 1tl mutta taikina on kohonnut aivan yhtä hyvin vähemmälläkin määrällä. Kuivahiivaa käyttäessä pitää vain sitten muistaa laittaa neste aavistuksen lämpöisempänä (n.38 astetta), jotta hiiva aktivoituu. :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.com