tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post4303256526376337991..comments2024-03-19T18:56:40.507+02:00Comments on Belle Baie: RaparperimoussekakkuSuvihttp://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-37075760672525033492011-06-20T23:03:09.121+03:002011-06-20T23:03:09.121+03:00Tämä pitää tehdä ensiviikollaTämä pitää tehdä ensiviikollacathrinehttp://cathrineslchf.blogspot.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-63309931985396597782011-05-31T09:43:24.910+03:002011-05-31T09:43:24.910+03:00Hei Miia! Nuo ruusuvuoat ovat pikkusiskon Ruotsin ...Hei Miia! Nuo ruusuvuoat ovat pikkusiskon Ruotsin tulijaisia viime kesältä. Niitä myydään Åhlensilla. Uskoisin, että niitä myydään siellä vieläkin, sillä olin näkevinäni ne jossain ruotsalaisessa ruoka-aiheisessa ihan viime viikolla. Samantyylisiä, hieman erivärisiä vain, löytyy myös Coloren nettikaupasta. :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-33830575675600212752011-05-30T23:03:46.896+03:002011-05-30T23:03:46.896+03:00Upeita kuvia sinulla ja muutenkin ihania ideoita! ...Upeita kuvia sinulla ja muutenkin ihania ideoita! Mistä mahtaisin löytää noita suklaapiirakkamuffinsseissa käyttämiäsi ruusuvuokia? Ne ovat niin suloisia!<br /><br />MiiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-4268223870250354612011-05-27T15:33:35.601+03:002011-05-27T15:33:35.601+03:00Aivan ihania tarjoiluja tupareihin :-)Aivan ihania tarjoiluja tupareihin :-)emmihttps://www.blogger.com/profile/00348222540559872119noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-29472880600104774102011-05-25T15:00:59.567+03:002011-05-25T15:00:59.567+03:00Kiitos paljon vinkistä, täytyypä kokeilla! :)Kiitos paljon vinkistä, täytyypä kokeilla! :)Johannahttps://www.blogger.com/profile/01185446030670725466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-781209946161729672011-05-23T12:35:24.833+03:002011-05-23T12:35:24.833+03:00Hei Johanna! Raparperi on tuoreena kyllä sen verra...Hei Johanna! Raparperi on tuoreena kyllä sen verran hapanta, että suosittelen sen soseeksi keittämistä. Pirkan raparperisose oli muistaakseni jatkettu porkkanalla, mutta esimerkiksi omena sopisi myös hyvin soseen jatkeeksi. Kokeile keittää n. 0,5 kg raparperia, pari omenaa, 1dl sokeria ja 0,5 dl vettä. Keitä hiljalleen niin pitkään, että raparperi hajoaa ja hämmentele välillä. Mekin saadaan tällä viikolla puutarhaan omat raparperit, sitten kokeillaan taas uusia raparperiohjeita! :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-39303093463107082022011-05-23T10:50:58.140+03:002011-05-23T10:50:58.140+03:00Hei!
Raparperimoussekakku kuulostaa ja näyttää tos...Hei!<br />Raparperimoussekakku kuulostaa ja näyttää tosi hyvältä. Olen miettinyt, mitä hyvää saisin tehtyä oman puutarhan raparpereista, ja jo hetkeksi innostuin nähdessäni reseptisi otsikon. Osaisitko sanoa, miten korvaisit valmiin raparperisoseen tuoreilla raparpereilla? Vai vaatisiko se tuoreista soseen tekemistä? :)<br />Aurinkoista viikon jatkoa!Johannahttps://www.blogger.com/profile/01185446030670725466noreply@blogger.com