tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post1674205625847759738..comments2024-03-19T18:56:40.507+02:00Comments on Belle Baie: SuklaamousseSuvihttp://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-70307667945768590712013-11-02T15:43:55.887+02:002013-11-02T15:43:55.887+02:00Kiitti ohjeesta! Simppeli ja hyvä ohje. Kahvi seko...Kiitti ohjeesta! Simppeli ja hyvä ohje. Kahvi sekoittuu hyvin jälkiruuan makuun, ainakin kun moussen antaa seista yön yli jääkaapissa.Hosulihttps://www.blogger.com/profile/16557034182974899111noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-10949038555425090572012-09-20T12:12:10.606+03:002012-09-20T12:12:10.606+03:00Kiitos tosi hyvästä ja helposta moussereseptistä! ...Kiitos tosi hyvästä ja helposta moussereseptistä! Tätä teen uudestaankin ja uusilla makuversioilla (nyt kokeilin sitä appelsiininkuorta) :) <br />AnsuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-70735534752554265002012-09-10T18:36:26.674+03:002012-09-10T18:36:26.674+03:00Moikka Minna! Kiitos erittäin mieltä lämmittävästä...Moikka Minna! Kiitos erittäin mieltä lämmittävästä ja pitkästä palautteesta. Käyn reseptit monesti läpi ja testailen kaikkea keittiössä, enkä viitsi julkaista sellaista, joka ei läpäise meidän kotikeittiön testejä (saati makutestejä). Mukavaa, jos täältä blogista löydät mieluisia ohjeita ja saat ne vielä onnistumaankin! :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-41710912796299321222012-09-10T18:32:40.970+03:002012-09-10T18:32:40.970+03:00Kiitos Nelliina! Juu, olen nyt viime aikoina uppou...Kiitos Nelliina! Juu, olen nyt viime aikoina uppoutunut toden teolla Leila Lindholmin teoksiin ja voin lämpimästi suositella. Ohjeet ovat kyllä täysin suomalaisiin oloihin sopivat. Sen huomasin, että suomennoksessa käytetään Leilan ohjeissä nimeä "raakasokeri", joka on siis suoraan käännettynä "råsocker". Oikeasti tarkoitetaan ruokosokeria. Muutoin Leilan ohjeet ovat kyllä täysin salonkikelpoisia suomalaisiin keittiöihin. Minulla on teokset 'Pala kakkua - ja paljon muuta' ja lainassa 'Vielä yksi pala'. :)Suvihttps://www.blogger.com/profile/05276756930644479816noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-92092845496911272952012-09-09T20:25:41.811+03:002012-09-09T20:25:41.811+03:00Hei Suvi!
Käyn usein täällä kurkistelemassa, mitä...Hei Suvi!<br /><br />Käyn usein täällä kurkistelemassa, mitä hyvää ja herkullista sitä on taas loihdittu. Olen monia leipomuksiasi tehnyt ohjeillasi ja ovat olleet oikein hyviä. Erityisesti mieleeni on jäänyt appelsiinitoscapiiras. Nams.<br /><br />Erityisesti mua ihastuttaa blogissasi laadukkaat ja taidolla otetut kuvat sekä harkinta, jota selvästi käytät julkaistuissa ohjeissa. Tulee fiilis, että lukijakin pääsee nauttimaan resepteistä, jotka on huolella valikoitu ja testattu.<br /><br />Eli pähkinänkuoressa - kiitos laadukkaasta blogistasi ja kaikesta siitä mitä meille lukijoille tarjoilet!<br /><br />MinnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3595402031728949772.post-56119996880372634412012-09-09T13:37:23.876+03:002012-09-09T13:37:23.876+03:00Ai, kun namin näköistä! Jonkun reseptin yhteydessä...Ai, kun namin näköistä! Jonkun reseptin yhteydessä mainitsit Leilan (Lindholmin?). Oletko joutunut muuttelemaan hänen reseptejään, kun eikös ne ole ruotsalaista alkuperää? Mulla on joku ennakkokauhu ulkomaisia leivontakirjoja kohtaan, kun ohjeita ei ole muutettu suomalaisiin oloihin sopiviksi, ja olen itse aika noviisi leipuri ;). Eli suositteletko hankkimaan Leilan teoksen/teoksia? Mikä kirja sulla muuten on? t. NelliinaAnonymousnoreply@blogger.com